Omul de afaceri și candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, Vicențiu Mocanu, promite transformarea orașului prin investiții masive și crearea de locuri de muncă competitive

sâmbătă, 3 februarie 2024

Omul de afaceri și candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, Vicențiu Mocanu, promite transformarea orașului prin investiții masive și crearea de locuri de muncă competitive

În cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, se află un nume cu rezonanță în mediul managerial românesc – Vicențiu Mocanu, om creditat ca unul dintre cei mai buni manageri din țară. Candidatul vine sub umbrela Alianței pentru Unirea Românilor, prezentându-se ca un lider cu experiență în domeniul privat și cu un portofoliu impresionant de realizări - menționează impactreal.ro

Inginer de profesie și antreprenor de succes, Mocanu gestionează mai multe active industriale atât în Vâlcea, cât și în București, investind în construirea a două fabrici de mortare uscate. Cu proiecte și în domeniul imobiliarelor, inclusiv un cartier în dezvoltare în Craiova evaluat la 40 de milioane de euro (Verotherm Villas), Mocanu demonstrează o viziune amplă și ambițioasă.

Într-un interviu, Mocanu argumentează decizia sa de a intra în competiția pentru primărie, subliniind că experiența sa în mediul privat poate aduce un avantaj semnificativ municipiului Râmnicu Vâlcea, afectat vizibil la nivel economic și în ceea ce privește locurile de muncă competitive.

Cu peste 500 de angajați în firmele sale, Mocanu propune transformarea orașului într-un centru economic puternic, atrăgând investiții masive și contribuind la ridicarea nivelului de trai și a competitivității salariale.

Recent, numele lui Mocanu a fost asociat cu două investiții majore în județul Vâlcea, evidențiindu-se printr-un proiect IT de amploare în sudul județului și printr-o investiție într-o uzină, în colaborare cu un mare concern american. Aceste proiecte promit să aducă prosperitate economică și să susțină industria în regiune.

În plus, Mocanu anunță că are deja pregătit un mare investitor care va demara o importantă inițiativă în oraș în acest an, consolidându-și poziția în topurile companiilor românești cu perspective internaționale. Compania sa, VeroTherm, cunoscută pentru producția de polistiren și mortare uscate, se extinde în Marea Britanie, deschizând primul centru logistic în Londra, în parteneriat cu Essential Green Solutions Limited.

Cu o experiență activă pe piața locală din 1998, VeroTherm, sub conducerea lui Mocanu, își propune să își dubleze capacitatea de producție odată cu deschiderea noilor fabrici.

Astfel, Vicențiu Mocanu, omul de afaceri și managerul de succes, aduce un suflu proaspăt în arena politică, prezentându-se ca o forță motrice pentru transformarea municipiului Râmnicu Vâlcea într-un centru economic dinamic și competitiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe