Ștefan Vuza, Președintele Chimcomplex S.A. Borzesti a fost premiat pentru “Cea mai semnificativă realizare din industria chimică românească”

luni, 13 mai 2024

Ștefan Vuza, Președintele Chimcomplex S.A. Borzesti a fost premiat pentru “Cea mai semnificativă realizare din industria chimică românească” la Gala Premiilor Leaders to Watch organizată de publicația Business Review

Gala i-a onorat pe cei mai inovatori și dedicați lideri ai României pentru rezultatele companiilor pe care le conduc și care demonstrează rezistența și angajamentul neclintit față de excelență.

Premiul a fost ridicat de către Georgiana Stavarache, Director de Comunicare. Aceasta a vorbit în discursul de mulțumire despre calitățile de lider pe care dl. Vuza le imprimă echipei noastre zi de zi. Ștefan Vuza este un exemplu de lider care rămâne pe baricade și insistă până se fac și mai multe lucruri bune pentru România.
Echipa noastră nu știe ce înseamnă "nu se poate" sunt conducerea lui și pentru aceasta suntem mândri pentru fiecare premiu pe care îl primește, mai ales că “Toți suntem unul!” – cum spune sloganul nostru intern.

Seara a fost marcată și de debutul inițiativei editoriale „Leaders to Watch”, evidențiind realizările semnificative ale liderilor care au influențat profund diverse sectoare din România.

Felicitări Vuza Stefan și tuturor câștigătorilor care mișcă România în direcția bună și cresc business-ul românesc zi de zi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe