Primarul Mircia Gutău a recunoscut faptul că funcționarii din cadrul Primăriei au greșit în legătură cu spălătoria La Fise S.R.L. Cine va răspunde?

luni, 13 mai 2024

Primarul Mircia Gutău a recunoscut faptul că funcționarii
din cadrul Primăriei au greșit în legătură cu spălătoria La Fise S.R.L.
Cine va răspunde?

Într-o conferință de presă organizată la începutul lunii mai, primarul Mircia Gutău a simțit nevoia să le comunice locuitorilor orașului Râmnicu Vâlcea că a rezolvat o problemă de interes major pentru comunitate și anume că a clarificat situația terenului concesionat către fostul Ambient S.A., actual CCS Imob Construct S.R.L., de la care Primăria încasează o redevență încă din anul 2006. Mircia Gutău a spus că Ambient S.A. a renunțat la 4.000 de m.p. din terenul concesionat și că acest rest de teren reintră în posesia Primăriei. „Ne vom comporta ca niște proprietari” a declarat Mircia Gutău la conferința amintită. Problema cea mai mare este că pe acel teren este construită o spălătorie deținută de către La Fise S.R.L. despre care s-a susținut în nenumărate rânduri că ar fi fost construită ilegal. Întrebat despre această situație în cursul zilei de astăzi, domnul Vlahos Dimitris, asociat unic și administrator al La Fise S.R.L., a declarat următoarele:
- Domnul Primar își face campanie electorală și nu spune care este de fapt adevărul. Primăria ne-a emis Certificatul de Urbanism și Autorizația de Construire încă din anul 2019. Noi n-am făcut altceva decât să construim legal. Ca să ne emită Certificatul de Edificare a Construcției a trebuit să îl oblige instanța de judecată. Asta de ce nu spune? Tribunalul Vâlcea l-a obligat și așa am înscris spălătoria în Cartea Funciară. Acum aproximativ o lună am fost la dumnealui în audiență. Puteți verifica. La întrebarea cu ce a greșit societatea La Fise că a construit cu autorizație de construcție eliberată chiar de el, domnul Primar mi-a zis în față că noi nu avem nicio vină și că cei care au greșit sunt oamenii din Primărie și anume Secretarul General Ion Didoiu și Arhitectul Șef Petre Mihăilă. Mi-a zis negru pe alb. Chiar vă rog să-l întrebați să vedem ce vă spune. Încă ceva, am depus săptămâna trecută o adresă prin care am solicitat și noi același tratament ca CCS Imob Construct S.R.L. Noi, spre deosebire de ei, suntem constructori de bună-credință. Așteptăm să vedem dacă pe Primarul Mircia Gutău îl interesează altceva decât propriul interes. Dacă tot vrea să aducă bani pentru bugetul Primăriei îl aștept să stabilească prețul la care să cumpărăm terenul. Să facă așa cum prevede legea!
Așteptăm să vedem și domnul Primar Mircia Gutău ce are de adăugat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe