Călugării de la Vâlcea l-au însoţit pe Becali la Arena Naţională: "Sunt pustnici. Am vorbit cu arhiepiscopul Varsanufie să-i lase să vină"

miercuri, 15 mai 2024

Gigi Becali a revenit, după ani, pe stadion la un meci al echipei sale. Latifundiarul din Pipera a sosit la Arena Naţională însoţit de doi călugări şi a dezvăluit cine l-a convins să meargă din nou la o partidă jucată de FCSB.

"M-a rugat toată familia să vin. M-au rugat fetele, soţia, ginerele. Mai ales că a venit şi nepoate mea, Măriuca. A zis: <<Să-i spui lui Papu (n.r. Gigi Becali) să se uite la televizor, să mă vadă la televizor>>.

Aşa că am zis să vin să o văd chiar aici pe stadion. (n.r. Becali a venit însoţit de doi călugări) Le-am şi spus că ei sunt fraţii mei, dacă nu vin ei, eu nu merg. Aşa că au venit tocmai de la Vâlcea. Am vrut să vin cu fraţii mei care s-au rugat pentru mine să câştig titlul acesta.

Ei sunt fraţii mei, îi iubesc, dacă nu îi văd o săptămână sau două, mi-e foarte dor de ei. M-am obişnuit cu ei, îi iubesc ca fraţii. Eu am luat binecuvântare de la arhiepiscopul Varsanufie ca să vină ei, ei sunt călugări pustnici" , a declarat Gigi Becali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe