Miza pe titlu! Ce șanse are FCSB să fie din nou campioană

luni, 16 octombrie 2023

 

Fotbalul din Liga 1 continuă să producă spectacol și meciuri interesante, dar reprezintă și un prilej excelent pentru pariori să își pună în valoare cunoștințele și inspirația. După un start excelent de sezon, cea mai populară echipă din România visează la câștigarea campionatului. Din păcate pentru FCSB, blocajul psihic va fi cel mai greu de depășit. Roș-albaștrii nu au mai câștigat un titlu din 2015, iar după 9 ani ei speră să întrerupă seria nefastă.

Cu Elias Charalambous pe banca tehnică și cu câțiva jucători de mare valoare în primul 11, FCSB speră să ajungă în play-off cu un avans cât mai mare față de urmăritoarele sale, astfel încât să poată sta liniștită și după deja tradiționala înjumătățire a punctelor. Firește, misiunea bucureștenilor nu va fi deloc simplă, deoarece fiecare meci din Liga 1 vine cu provocări speciale. Iată ce șanse dau bookmakerii FCSB-ului să ajungă să pună mâna pe trofeu!

FCSB, favorită principală la titlu

După 12 etape disputate în Liga 1, FCSB ocupa prima poziție a clasamentului, având și cel mai bun golaveraj dintre cele 16 echipe înscrise în Liga 1. Cu Elias Charalambous pe banca tehnică, roș-albaștrii par a-și fi regăsit pofta de fotbal, chiar dacă au suferit dezamăgirea de a pierde în ultimele etape titlul în 2022-2023, în fața Farului. Darius Olaru este golgheterul echipei, la data redactării acestui articol, cu 6 goluri marcate.

De altfel, mijlocașul este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1, fiind și un creator. Olaru a oferit și două pase decisive. Un alt om important al roș-albaștrilor este Florinel Coman, cel care avea, în același interval, 4 goluri și 6 pase decisive. Forma bună a celor doi, completată și de plusul defensiv adus de cuplul african Dawa - Ngezana și portarul Târnovanu au transformat FCSB în echipa cu cel mai bun golaveraj, după 12 meciuri jucate: 25 - 11. 

În acest moment, bucureștenii sunt principalii favoriți la titlu, cu o cotă de 1,75. De altfel, și cotele la pariuri pe meciurile de Liga 1 o dau, aproape de fiecare dată, favorită pe FCSB în fața adversarilor pe care îi întâlnește. Totuși, înainte de pauza de iarnă, roș-albaștrii mai au de jucat câteva meciuri dificile, contra principalelor rivalele lor la titlu. Este vorba despre meciul cu Rapid (cota 13,00 la titlu) și CFR Cluj (cota 2,80).

Pe lista favoritelor la câștigarea campionatului, pe lângă cele trei echipe menționate, se mai află și Universitatea Craiova (cota 10,00), și Farul Constanța (cota 21,00). Aceste cote pot să se modifice pe parcursul sezonului, în funcție de rezultatele înregistrate de echipele din Liga 1.

În concluzie, statutul de favorită la campionat pe care îl are FCSB este unul care nu poate decât să le dea speranțe fanilor și să îi încurajeze să aibă încredere în favoriții lor, pentru restul sezonului. Fiecare meci va fi ca o adevărată provocare pentru elevii lui Elias Charalambous, însă aceștia au destule argumente pentru a reuși să ducă lupta la bun sfârșit. Dacă ai încredere în ei, creează-ți și tu bugetul pentru pariere și mizează responsabil pe roș-albaștri în lupta pentru titlu.

Sursa foto: Freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe