Ștefan Vuza, președinte „Chimcomplex”, intenționează să investească în Tunisia

duminică, 4 iunie 2023

Stefan Vuza, președinte „Chimcomplex”, cea mai mare companie romaneasca specializata in domeniul inovarii, fabricarii si comercializarii de produse chimice anorganice si organice, a fost primit de Jalel Tebib, CEO al Agentiei de Promovare a Investitiilor Străine-FIPA Tunisia, luni, 15 mai, 2023.

Într-un comunicat de presă, acesta din urmă indică că a evidențiat particularitățile climatului de afaceri din Tunisia, care a permis mai multor companii străine să-și crească investițiile în ultimii ani, în mai multe sectoare de activitate, precum industria aerospațială, industria auto, industria alimentară, TIC, textile tehnice etc. El a subliniat, de asemenea, diferitele tipuri de beneficii și stimulente care pot fi acordate investitorilor străini, precum și rolul FIPA în materie de consiliere, îndrumare și asistență.

Cel mai important a fost anunțul făcut de Stefan Vuza cu privire la intenția sa de a studia posibilitatea creării unui nou proiect în Tunisia, în parteneriat cu investitori tunisieni. La întâlnire a fost prezentă Ridha Chalghoum, CEO al CPG (Gafsa Phosphate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe