AJOFM Valcea: Intâlnire de lucru cu 15 angajatori din ramuri diferite de activitate reprezentative la nivel naţional, în cadrul proiectului „Relația SPO cu angajatorii - eSPOR”

vineri, 28 aprilie 2023

În data de 27 aprilie 2023, începand cu orele 14.00 la sediul A.J.O.F.M. Vâlcea din Mun. Rm. Vâlcea, str. Dacia nr.8, bloc TRANSCOZIA, scara B, etaj 2, sala nr.212, a avut loc întâlnirea de lucru la care au participat 15 angajatori din ramuri diferite de activitate reprezentative la nivel naţional, în cadrul proiectului „Relația SPO cu angajatorii - eSPOR”.
În cadrul FOCUS GRUPULUI organizat, a fost prezentat obiectivul principal al proiectului, respectiv îmbunătățirea/modernizarea serviciilor oferite de ANOFM angajatorilor şi obiectivul secundar, digitalizarea, simplificarea serviciilor oferite angajatorilor. Cu acest prilej au fost diseminate modalitățile de funcționare a medierii muncii, inclusiv în termeni de competențe, precum și modul în care viitoarea platformă PULS (Platforma Unică de Livrare a Serviciilor) va gestiona serviciile (mediere, subvenții și prime).

 

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020
Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți
Obiective speficifice:
3.10. Adaptarea structurilor SPO de la nivel naţional si teritorial prin introducerea unor noi instrumente/sisteme/proceduri/servicii/mecanisme etc. privind nevoile si dinamica pieţei muncii/ corelarea cererii cu oferta de forţa de munca, monitorizarea indicatorilor relevanţi din perspectiva pieţei muncii, monitorizarea si evaluarea serviciilor furnizate de SPO, dezvoltarea bazei de date SPO cu tinerii NEETs, someri de lunga durata, grupuri vulnerabile;
3.11. Cresterea satisfacţiei clienţilor SPO, a diversitaţii si gradului de cuprindere a serviciilor oferite angajatorilor si persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca.
„Relația SPO cu angajatorii - eSPOR”
POCU/801/3/15/139164

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe