Cât de rapid se obține creditul online doar cu buletinul?

luni, 30 ianuarie 2023

 

Din ce în ce mai multe persoane aleg să aplice pentru un credit online, direct de acasă sau de la serviciu, fără a mai fi nevoie să se deplaseze sau să piardă timp în trafic ori la rând la ghișeul instituției creditoare.

Perioada economică incertă pe care o traversăm poate genera anumite probleme financiare pentru unii oameni, care sunt nevoiți să găsească rapid o soluție de finanțare pentru a le depăși.

Tot mai multe persoane aleg să se adreseze instituțiilor financiare nebancare (IFN-uri) pentru obținerea unui credit nebancar care să răspundă nevoilor lor de moment. Aceste credite pot fi accesate atât pentru o perioadă lungă de timp (până la 60 de luni – 5 ani) sau pentru o perioadă mai scurtă (ex: 15 zile). În funcție de perioada de rambursare și de flexibilitatea rambursării, persoanele au posibilitate de a alege dintre 2 tipuri de credit, care sunt cele mai populare în zilele noastre. Creditul cu rate fixe și egale, pe care le poți achita lunar sau liniile de credit care au o dobândă aplicată la zi și permite o mai mare flexibilitate a rambursării banilor. La data scadentă nu ești obligat să returnezi suma împrumutată ci trebuie să returnezi minim 5% din suma împrumutată + dobânda aferentă perioade în care ai folosit banii.

Acest tip de împrumut rapid este oferite legal de instituții financiare nebancare și sunt prezentate sub diferite forme: credite rapide, credite online, credit de nevoi personale, credite pentru IMM, credite pentru pensionari, credit până la salariu, linie de credit, etc.

Dacă nu ai accesat niciodată un credit online rapid, trebuie să afli de ce sunt atât de populare produsele instituțiile financiare nebancare. Bineînțeles că vei putea solicita un credit bancar, însă acestea nu prezintă la fel de multe avantaje precum creditele IFN, și iată de ce:

  1. Marea majoritate a instituțiilor financiare nebancare acordă credite online. Practic nu mai este nevoie de a face vreun drum la ghișeu pentru a solicita, ridica sau rambusa creditul. Poți face totul de acasa, de la serviciu sau chiar din vacanță. Atâta timp cât ai conexiune la net și documentele necesare la îndemână, poți solicita și primi banii de care ai nevoie pentru a depăși situația financiară cu care te confrunți.
  2. Aprobarea este rapidă. Practic poți obține împrumutul rapid, chiar și in 5 minute. Procesul de aplicare fiind foarte mult simplicat iar fluxul de crediare automatizat, vei putea obține rapid răspuns la solicitarea ta de credit. Fără a mai fi nevoie să aștepți zile până la aflarea răspunsului privind creditul tău. Media este undeva la 15 minute, dar chiar și așa, pare un super avantaj să obții creditul în 30 de minute. Unii oameni petrec mai mult timp în trafic până la ghișeul instituției.. iar tu parcurgi în timpul ăsta toți pașii până la primirea banilor.
  3. Primești banii instant! Da, dacă alegi să primești banii pe card, aceștia pot ajunge la tine instant, după aprobarea creditului. Mai mult decât atât, dacă alegi să primești banii pe card, acesta poate fi folosit și pentru debitarea automată a ratei. Și uite așa, scapi și de grija scandeței, atâta timp cât ai banii de rată pe card, aceștia vor fi debitați automat în ziua stabilită. Primești creditul instant și achiți ratele la timp, astfel nu mai riști să plătești penalități de întârziere sau mai rău, să ajungi în Biroul de credite.
  4. Obții credit doar cu buletinul ! Pentru a aplica ai nevoie de un singur document, cartea de identitate – buletinul. Fără fluturași de salarii, adeverințe de venit sau alte bazaconii. Asta nu înseamnă că primești împrumutul dacă nu ești angajat, pentru că ar fi greu de dovedit faptul că poți returna banii la timp, însă aceste verificări se fac automat, fără a mai fi nevoie din partea ta de a depune efort cu solicitarea acestor documente de la angajator.
  5. Nu ai nevoie de garanții sau giranți. În general, pentru creditele de până la 10.000 lei sub forma unui credit de nevoi personale, nu ai nevoie de garanți sau garanții. Iei banii și te asiguri că îi vei returna la timp pentru a evita penalitățile sau eventualele situații neplăcute.
  6. Primești banii de care ai nevoie chiar și dacă ești angajat de 3 luni. Este important ca ultimele 3 luni să fie lucrate iar veniturile realizate să fie declarate la ANAF. Dacă ești pensionar, ai alte venituri sau ești angajat, trebuie să ai aceste venituri înregistrate la ANAF, și să fie de minim 1500 lei/lună. Dacă ești angajat fără contract de muncă sau nu poți dovedi veniturile generate, sunt șanse minime ca vreo instituție creditoare să îți aprobe creditul pentru că apare riscul să nu poți returna împrumutul la timp.
  7. Poți obține o dobândă preferențială, mai mică, dacă ești client existent al instituției financiare nebancare. Practic, dacă ai luat cel puțin un credit înainte de la aceeași instituție și l-ai returnat la timp, fără evenimente neplăcute, acestea pot derula campanii de recompensare a clienților existenți, oferindu-le o dobândă promoțională, mai mică chiar și cu câteva procente față de cea curentă, pentru clienții noi.
  8. Dacă ai nevoie rapidă de o sumă mică de bani, poți obține un credit IFN și de minim 200 lei. De ce să te mai împrumuți la prieteni sau familie, când poți gestiona singur situația financiară delicată cu care te confrunți, apelând la un credit online rapid de la IFN. Și primești banii pe card, instant (așa cum am detaliat la punctul 3 din acest articol – vezi mai sus).
  9. Rambursarea se poate face de asemenea, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la ghișeu. Poți avea debitare automată direct de pe cardul pe care ai primit banii sau poți plăti cu cardul în contul tău de client pe platforma instituției sau poți face transfer bancar în contul IBAN furnizat de instituția creditoare sau poți plăti la unul dintre punctele de plată indicate de instituție (ex: aparate de plăți automate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe