Ridicol: Virgil Pîrvulescu se plânge că are biroul lângă wc!

vineri, 30 decembrie 2022

Replică la final de an

Trezit prea de dimineață de răgetul unui leu care i-a deranjat somnul matinal în Kenya, unde a ales să-și petreacă ultimele zile ale acestui an (probabil în căutarea altor investitori pe care să-i aducă în Râmnic, pe lângă ceilalți 350, care așteptau în vamă ca să câștige alegerile!), viceprimarul Virgil Pîrvulescu se răzbună pe Facebook printr-o postare în care:

se plânge că are biroul lângă wc;

vorbește tot felul de prostii despre site-ul primăriei municipiului;

ne anunță cum se va înconjura numai cu persoane competente când va ajunge primar.

Să le luăm pe rând:

Biroul viceprimarului Virgil Pîrvulescu se află la parter, vizavi de biroul Directorului Juridic și la două uși distanță de cel al Directorului de Resurse Umane. Să susții că această poziționare este una jignitoare este o ofensă la adresa celorlalți funcționari ai Primăriei cu care te învecinezi – drept este că poate nici nu îi cunoaște prea bine la cât de puțin frecventează acel birou!

În baza unui contract încheiat în luna aprilie a acestui an, se intenționează refacerea site-ului Primăriei, actualizarea lui pe linia celor mai noi tendințe și inovații din domeniul IT și facilitarea accesului unui număr cât mai mare de utilizatori la informațiile publice puse la dispoziție de Municipalitate. Pentru aceasta și din dorința de a nu stânjeni funcționarea paginii www.primariavl.ro, se lucrează pe o „copie” a acestui site, un fel de variantă „beta”, disponibilă la adresa pe care a descoperit-o viceprimarul Virgil Pîrvulescu în foarte extinsul timp liber pe care îl are ca salariat al administrației locale. Acesta este marele „secret” pe care l-a dezvăluit viceprimarul liberal! Lansarea noii pagini de internet a Primăriei Muncipiului Râmnicu Vâcea va fi anunțată public la finalizarea tuturor procedurilor implicate, astfel încât toți cetățenii să interacționeze cu noua variantă și să își poată trimite aprecierile, criticile sau propuneril pe care le vor avea.

b_800_600_0_00_images_banner1_pirvulescu_la_mare

Asta e chiar de râs! După simulacrul de „concurs deschis tuturor” prin care și-a angajat consilier personal la Primărie un – cum altfel? – penelist, după „calitatea” membrilor echipei de consilieri locali cu care a păcălit electoratul onest din Râmnic (unii incompatibili, altul autor al unui accident soldat cu moartea a doi oameni și prins băut la volan ș.a.m.d.), la care se adaugă și negocierea „ca la piață” cu posturi la ETA și Piețe Prest pe care o făcea vicele Pîrvulescu pe terasa unui restaurant ca să câștige voturi la alegerile din filiala locală a PNL, cine îl mai poate crede când înșiră astfel de gogorițe?

Virgil Pîrvulescu n-ar recunoaște competența nici dacă s-ar ciocni cu ea pe stradă (că la birou e puțin probabil să-l găsească!), darămite să o caute cu adevărat la cineva din jurul său.

Până la urmă, ultima postare a viceprimarului (a cărui singură atribuție din fișa postului de la Primărie pare să fie „în campanie electorală”) nu face altceva decât să închidă firesc un an în care s-a făcut constant de râs prin incompetența afișată strident, în care a blocat – alături de ciracii din Consiliul Local – orice inițiativă benefică pentru oraș și în care a dovedit că singurele sale interese sunt cele personale și de partid, fiind dispus să sacrifice pentru acestea chiar și bunăstarea tuturor râmnicenilor!

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe