Consiliul Local Ramnicu Valcea este convocat în ședință extraordinară

joi, 6 octombrie 2022

Consiliul Local este convocat în ședință extraordinară, de îndată, în data de 10.10.2022, ora 08.15, în Sala de ședințe a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.

 

PROIECTUL ORDINII DE ZI A

   ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE CONVOCATĂ DE ÎNDATĂ ÎN DATA DE 10.10.2022:

 

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot V, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot VI, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul Henri Coandă, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe G320 din Municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe 7 din municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice în sediul administrativ din strada Carol I nr.19, municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe F3 din Municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice a clădirii – Grădiniței cu program prelungit Traian, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  9. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr.14 din strada Nicolae Iorga nr.20A, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.

 

            PRIMAR,                                                                SECRETAR GENERAL,                                 

          Mircia GUTĂU                                                                           Ion DIDOIU                                              

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe