|duminică, octombrie 2, 2022
  • Follow Us!

Îngrijirea pielii după epilare definitivă: Sfaturi utile | Artist-touch.ro 

2sus

Epilarea definitivă cu laser te ajută să îți scurtezi ritualul de înfrumusețare. În mijlocul verii, atunci când prietenii sunt deja la ușă și te așteaptă să mergeți la piscină, scapi de stresul epilării. În urma ședințelor realizate într-un cadru profesionist, te vei bucura de o piele catifelată, fără pilozitate în exces și fără acele rădăcini care dau un aspect neîngrijit.

Totuși, pentru a întreține rezultatele epilării definitive, trebuie să îți îngrijești pielea. În acest articol vei descoperi câteva metode eficiente care te vor ajuta să prelungești efectele procedurii.

Nu utiliza deodorant pe pielea recent epilată.

Imediat după realizarea ședințelor de epilare definitiva cu laser Bucuresti, pielea este ușor sensibilă. Așadar, în primele 48 de ore după epilarea definitivă, nu utiliza deodorant pe zona respectivă. Rezultatele pot fi influențate de consistența acestui produs.

Nu folosi creme sau parfumuri pe piele.

Produsele cosmetice precum parfumurile sau cremele vor dăuna zonelor epilate. Astfel, renunță pentru două-trei zile la cosmeticele pe care le folosești în mod obișnuit. În acest mod vei reuși să maximizezi eficiența rezultatelor.

Nu face băi sau dușuri fierbinți.

Apa fierbinte dăunează pielii imediat după efectuarea unor proceduri cu laser. Mai ales când vine vorba de epilare definitivă, evită băile sau dușurile fierbinți. Pielea deja sensibilă ar putea avea de suferit, așa că este bine să ai grijă din acest punct de vedere.

Nu se fac exfolieri ale pielii.

Exfolierea pielii nu se recomandă în cazul în care tocmai ai fost la o ședință de epilare definitivă. Timp de cel puțin o săptămână, evită această procedură pentru că rezultatele nu vor fi aceleași.

Se renunță la solar.

Expunrea la raze UV va avea efecte negative asupra pielii proaspăt epilate. Așadar, atunci când efectuezi ședințe de epilare definitiva cu laser, nu trebuie să folosești solarul timp de cel puțin o săptămână.

Nu în ultimul rând, o altă recomandare de care trebuie să ții cont este să nu te expui la:

  • Saună
  • Masaje
  • cu
  • produse
  • cosmetice
  • Activități
  • fizice
  • epuizante

Toate aceste recomandări îți vor fi de folos pentru a te bucura de rezultate cât mai bune după ședințele de epilare definitivă. De asemenea, indicațiile îți vor fi puse la dispoziție și explicate de specialistul care realizează epilarea definitivă.

În cadrul clinicii Artist Touch București vei fi întâmpinat de o echipă comunicativă și dispusă să îți asigure toate recomandările necesare. Astfel, rezultatele epilării definitive vor fi maximizate dacă ții cont de acestea. În plus, ședințele se vor desfășura într-un cadru relaxant și în deplin confort.

Leave a Response