|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Bloc de locuințe din Ramnicu Vâlcea, inundat în timpul ploilor de vineri. Hidroizolația blocului a fost smulsă de vânt luna trecută 

inundatie-bloc-valcea-fotoamator

E cod roșu de ploi abundente în județul Vâlcea. Pe DN 7, la Călimănești, circulația a fost deviată după ce apa pe carosabil a ajuns la aproape 30 de centimetri. Iar în Râmnicu Vâlcea, un bloc de locuințe a fost inundat. Hidroizolația imobilului a fost smulsă de vânt luna trecută, iar constructorul care s-a angajat să facă reparații nu a luat măsuri de protecție în caz de ploaie – anunță europfm.ro

Zeci de apartamente sunt inundate. Apa curge șiroaie pe ziduri și prin instalația electrică, iar podelele s-au umflat pentru că plouă torențial de ore bune, iar județul Vâlcea se află sub cod roșu de precipitații.
Oamenii au întins folii peste tot, inclusiv pe terasa blocului în încercarea de a împiedica apa să ajungă în apartamente. În zadar, însă, pentru că apa a ajuns până la parter.

În urmă cu două luni, firma care a început lucrările de reparații a decopertat hidroizolația de pe aproape toată suprafața terasei

Necazul locatarilor a început în urmă cu două luni, când vântul puternic a desprins o parte din hidroizolația de pe terasa blocului. Firma, angajată de asociația de proprietari, a început lucrările de reparații prin decopertarea hidroizolației de pe aproape întreaga suprafață a terasei.
Proprietarii nu pot fi despăgubiți, deși au locuințele asigurate

Asociația de proprietari, dar și reprezentanții firmei de construcții, susțin că nu pot interveni atât timp cât afară plouă. Proprietarii celor 30 de apartamente afectate, chiar dacă au locuințele asigurate, nu vor putea fi despăgubiți pentru că inundația s-a produs din cauza neglijenței constructorilor.

DN 7, Călimănești: Circulația a fost deviată după ce apa pe carosabil a ajuns la aproape 30 de centimetri.

Vâlcea este sub cod roșu de precipitații, iar circulația de pe DN7, Călimănești, a fost deviată după ce apa de pe carosabil a ajuns la 30 de centimetri în urma ploilor abundente.

Leave a Response