Cum să îți pui locuința la punct: lucruri fără de care nu poți trăi în casă

duminică, 3 iulie 2022

 

Pe măsură ce te muți într-o casă, fie că este primul tău apartament sau o locuință nouă, există câteva elemente esențiale de care vei avea nevoie. Articolele de uz casnic sunt o categorie mare și s-ar putea să te simți copleșit odată ce începi cumpărăturile.

Pentru a trăi în confort ai nevoie de o listă de produse de bază care să-ți facă viața mai ușoară. Multe dintre acestea vor fi în bucătărie pentru prepararea alimentelor. Restul casei tale necesită doar câteva articole pentru a o menține curată și bine organizată.

Produse esențiale pentru o casă funcțională

  1. Podelele se murdăresc mai repede cu cât mai mulți oameni locuiesc în casa ta sau dacă ai animale de companie, iar un aspirator este esențial.

Este important să cumperi unul în funcție de cât de des cureți prin apartament. Dacă ești singur, un model mic și ieftin poate fi varianta ideală. Atunci când apar copiii și animalele de companie unul cu care curăță cu apă este ideal, mai ales când are diferite nivele. Cele mai noi aspiratoare pot face și treaba în locul tău atunci când apelezi la produsele cu inteligență artificiale precum roboții de curățenie.

2. Centralele termice sunt produse indispensabile pentru încălzirea casei care presupun o investiție pe măsură, dar în timp vei economisi fiind racordat separat față de ceilalți locatari. Vei uita de grijile de a plăti periodic la administrator, iar casa ta va sta la temperatura potrivită în funcție de ambianța aleasă. Căldura nu va fi irosită și vei putea controla totul prin termostat. Dacă îți dorești o centrală termică, Instalatiishop.ro poate fi website-ul ce te va ghida în această alegeri având un număr considerabil de produse pe piață.

3. Spre deosebire de frigiderele convenționale, cele inteligente integrează multe dintre cele mai moderne funcții, pot fi controlate de la distanță prin intermediul smartphone-urilor. Acesta are o abilitate de recunoaștere a vocii și a face solicitări conform acesteia. Totodată, pe suprafața frigiderului este integrat un ecran tactil care poate observa alimentele din frigider fără a deschide frigiderul. În același timp, îți poți controla întreaga casă prin intermediul ecranului tactil. De asemenea, frigiderul conține sisteme inteligente de dezodorizare și bacterii pentru a proteja sănătatea și siguranța familiei tale.

4. Alarma inteligentă de fum este un produs cu funcție de alarmă sonoră, care trimite notificări direct către smartphone-ul tău. atunci când detectează fum pentru a-ți proteja familia de riscurile de incendiu și explozii. Pentru multă lume nu poate părea esențial, dar este indispensabil mai ales atunci când ai copii și ești plecat mult timp de acasă. Dacă vrei să fie în siguranță, acest gadget îți va face viața mai liniștă.

5. Spre deosebire de mașinile de spălat obișnuite, mașinile de spălat inteligente sunt produse cu o funcție de uscare integrată a 2 cuști separate. Produsele pot spăla tot felul de haine, de la subțiri, groase, până la pături. Cu treapta de spălare super rapidă, ajutând la spălarea medie a rufelor sau reducând timpul de spălare la jumătate. În același timp, mașinile de spălat cu tehnologie modernă pot curăța, dezodoriza și steriliza bacterii de pe rufe. Cea mai remarcabilă caracteristică a produsului este controlul și monitorizarea procesului de spălare oriunde prin intermediul smartphone-ului.

Lista poate continua, dar cel mai important este să faci achizițiile indispensabile de bază, precum un frigider smart care se dezgheață sigur periodic sau o centrală termică pentru iernile reci. Celelalte produse pot fi cumpărate în timp pe măsură ce mai pui bani deoparte.

Sursă foto: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe