|marți, mai 24, 2022
  • Follow Us!

Coliziune între un autoturism și o motocicletă. 5 persoane, dintre care 2 copii, rănite 

WhatsApp-Image-2022-05-09-at-12.23.021

Patru persoane au fost rănite, ieri după amiază, în Călimănești, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă. În urma impactului cele două vehicule au luat foc. Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au acționat pentru stingerea focului de pe centura ocolitoare a orașului Călimănești. Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul ISU Vâlcea (un echipaj de stingere și unul SMURD), in sprijin fiind și un echipaj de stingere al SVSU Călimănești, conform gds.ro

 WhatsApp-Image-2022-05-09-at-12.23.021

În urma incendiului atât motocicleta cât și autoturismul au fost afectate de incendiu în proporție mare. Ocupantii autoturismului, doi adulți și 2 copii nu au necesitat îngrijiri medicale. În urma impactului, din fericire nu au rezultat persoane încarcerate, însă ambele vehicule au luat foc.

De asemenea, conducătorul motocicletei a suferit un traumatism la unul dintre membrele inferioare, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale preliminare, fiind ulterior transportat la UPU, Vâlcea pentru îngrijiri și investigații.

Leave a Response