Mircia Gutău: Viceprimarul Virgil ”HabarNuAi” Pîrvulescu a avut din nou, în şedinţa de CL din 8 februarie, un atac din patologia ”buricului pământului”

miercuri, 9 februarie 2022

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu a avut din nou, în şedinţa de Consiliu Local din 8 februarie, un atac din patologia ”buricului pământului”, reuşind, cu aportul consilierilor locali liberali din subordine, să blocheze achiziţionarea a 4 hectare de teren în Colonie Nuci şi a unui imobil, măsură care, pe de o parte, ar fi permis Primăriei să investească în creşterea confortului locuitorilor din acel cămin, iar pe de altă parte ar fi oferit posibilitatea ridicării - cu fonduri de la bugetul de stat, nu din bugetul local! - a unor locuinţe pentru cetăţenii cu nevoi sociale din Râmnic.

Viceprimarul Virgil ”HabarNuAi” Pîrvulescu, care a înregistrat până acum ”0” succese în aducerea la municipiu a terenurilor fostei unităţi militare de la Vlădeşti şi a unui teren de la fosta SC Oltchim SA pentru realizarea unui parc industrial, s-a simţit ofensat de faptul că eu, după discuţii aplicate cu lichidatorii judiciari ai Oltchim, am identificat o modalitate de dezvoltare în zona de Sud a oraşului şi a făcut ce ştie mai bine: a respins prin vot această HCL.

Supărat ca văcarul pe sat pentru simplul motiv că nu a fost el cel ales să reprezinte municipiul în această achiziţie (adică să fie persoana care apasă pe butonul tastaturii calculatorului ca să trimită electronic oferta Municipalităţii în cadrul acestei licitaţii!), a preferat, profitând de faptul că pentru aprobare erau necesare 16 voturi, să blocheze complet iniţiativa!

Nu este, din păcate, prima dată când acest Gică-contra se pune de-a curmezişul unei decizii în sprijinul comunităţii: la fel a făcut şi anul trecut când, împreună cu clica liberală din Consiliul Local, a blocat achiziţia unui teren de pe strada Morilor care, în completarea terenului din proprietatea Municipiului, ne-ar fi permis să ridicăm o creşă (cu fonduri de la Guvern), dar şi să avem teren disponibil pentru construirea a cel puţin două blocuri de locuinţe ANL pentru tineri. Opoziţia viceprimarului Virgil ”HabarNuAi” Pîrvulescu & Co. a făcut ca pe terenul propriu să putem amplasa doar creşa şi pe o axă de orientare diferită, fapt ce face imposibilă orice altă dezvoltare a acelei zone.

Îi îndemn, de aceea, pe toţi locuitorii căminului din Colonie Nuci, pe solicitanţii de locuinţe sociale sau pe toţi tinerii care aşteaptă ani de zile un apartament sau o garsonieră ANL, să adreseze cele mai fierbinţi gânduri la adresa viceprimarului Pîrvulescu şi a tuturor consilierilor liberali şi să le mulţumească pentru tot ”binele” pe care l-au adus Râmnicului şi cetăţenilor săi!

Mircia Gutău,

primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Mircia Gutău: Viceprimarul Virgil ”HabarNuAi” Pîrvulescu a avut din nou, în şedinţa de CL din 8 februarie, un atac din patologia ”buricului pământului””

 1. Virgilica cap de bibilica si creierul infierbintat – dar nu se stie de la ce , pentru ca il foloseste doar ca sa nu-I ploua in git – nu s-a suparat ca văcarul pe sat ci ca prostul pe sat. Boul a ramas la bariera inca de cind si-a finalizat studiile acolo. Deci nu poate fi vacar.
  Adevarat este ca acest prostalau – dupa spusele lui batistuta – face ce face si se mai …. o data in drum. De ce o fi facind acest abject umbra pe fata pamintului? Votantii lui si a intregii mafiei galben portocalii – urmasa chiorului betivan si turnator ordinar – spun ca , acest cap de bibilica este cea mai mare frumusete de prost pe care au vazuto si ca nu mai pupa jegul votul lor . Dupa oachesa vorba romaneasca : “odata vede nasu pasarica finei”. Ar trebui sa vada si institutiile statului in domeniu cum dracu i-a crescut averea omului fara cap , pentru ca seamana mai mult a cur.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe