|luni, septembrie 20, 2021
  • Follow Us!

Stefan Vuza (CHIMCOMPLEX): Ceea ce este mai bun acum se întâmplă și noi vrem să ne amplificăm punctele tari! 

Stefan-Vuza-1

Ce ne dorim? Siguranța zilei de mâine! Cum obținem siguranța? Chiar dacă pare un paradox, siguranța se câștiga doar prin permanentă schimbare!
De ce au făcut colegii mei acțiunile acestea?
Ca să începem să acționăm! Acționează și nu mai reacționa!
Pentru că se știe că 98% dintre oameni doar reacționează în 100% din situațiile cu care se întâlnesc zilnic în viața lor!
De ce să facem asta? Pentru că ceea ce este mai bun acum se întâmplă și noi vrem să ne amplificăm punctele tari!

Stefan Vuza, presedinte CA CHIMCOMPLEX

Beth Hart s-a alăturat celor aproximativ 50 de voluntari Chimcomplex la o acțiune care a vizat protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil. Angajații noștri au dat un exemplu de acțiune responsabilă față de mediu și au strâns în câteva ore 16 kg de deșeuri de plastic, 163 kg de peturi, 5 kg de doze și 23 de kg de carton aruncate nepermis pe malul Oltului.
Din păcate am mai găsit în zonă: televizoare, anvelope și deșeuri de materiale de construcții, inclusiv bucăți de mașini.
Deșeurile strânse au fost preluate de către partenerii noștri de la Asociația Copii fără Copilărie. Aceștia au colaborări cu companii de reciclare şi cu banii primiţi pe deșeuri ridică case și sprijină copiii din familii fără posibilități să meargă la şcoală.
Experiența deosebită a acestui eveniment completată de vizita minunatei Beth Hart la combinatul de la Rm. Vâlcea a dat echipei un suflu nou care se poate observa și în filmul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=Yv-_hAZL1So

Screenshot_20210814-032638_Facebook

20210814_032819

Leave a Response