Șemineul care consumă mai puțin decât un bec există și poate fi montat direct în apartamentul tău!

joi, 27 mai 2021

 

Din motive financiare, din lipsa spațiului necesar sau din cauza restricțiilor rezidențiale legate de utilizarea coșurilor de fum, nu orice locuință din România are la dispoziție soluția achiziționării și montării unui semineu pe lemne clasic. Tocmai de aceea, meșterii de la PEFOC, ne propun astăzi o soluție perfectă pentru acei clienți care vor să-și vadă cu ochii visul de a se bucura de atmosfera magică creată de un șemineu, direct în confortul sufrageriei de la bloc. Specialiștii cu peste 20 de ani de experiență pe piața încălzirii alternative și a soluțiilor decorative revoluționare ne vor dezvălui avantajele șemineului electric care, o dată băgat în priză, poate consuma lunar, chiar și mai puțin decât un singur bec economic!

Fiecare șemineu electric (sau șemineu fals, cum mai este denumit) din gama meșterilor sibieni, te surprinde cu prețul extrem de accesibil, dar mai ales cu performanțele deosebite și calitatea superioară a materialelor din care este fabricat. Un astfel de dispozitiv decorativ va fi responsabil cu atmosfera încântătoare și ambianța generală care va imita aproape de perfecțiune, senzația unui șemineu veritabil pe lemne și asta, direct la tine în apartament! Un semineu electric face parte din categoria dispozitivelor de încălzire și decor, putând fi amplasat și în apartamente, spații comerciale sau în alte locuri care nu permit montajul unui șemineu clasic.

Deși costurile cu consumul de energie electrică cresc concomitent cu utilizarea aerotermei ce poate încălzi un spațiu suficient de până la 37 mp, atunci când funcția de încălzire este oprită, șemineul electric va putea ajunge să consume lunar, mai puțin chiar și decât un singur bec economic. Astfel, cade mitul conform căruia, șemineele electrice pot funcționa doar cu un consum enorm de energie. Totul va depinde numai de preferințele și modul în care acesta va fi utilizat de fiecare utilizator în parte - cu sau fără funcția de încălzire suplimentară.

Consumul redus de energie este posibil grație tehnologiilor de ultimă generație LED care optimizează indicii de consum electric și oferă experiențe virtuale de tip 3D, oferindu-ți senzația pe viu că te afli la gura unui șemineu veritabil în care, poți chiar și auzi cum trosnesc lemnele pe foc! Sunt ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii și pot fi programate să te aștepte cu acel plus de căldură atunci când te întorci acasă, de la birou sau pe durata unei seri relaxante în compania persoanei iubite, a familiei sau prietenilor apropiați. În plus, nu trebuie să cumperi lemne, să le depozitezi și în general, să te stresezi cu mentenanța și curățarea specifică unui dispozitiv cu burlan semineu și coș de fum.

Însă, așa cum aminteam la începutul articolului, principalul avantaj pentru cei care aleg o soluție electrică, îl constituie prețul de achiziție extrem de mic. În comparație cu varianta șemineului tradițional, costul unui șemineu electric este minim pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare specifice unui focar clasic: coșul de fum, burlanele, materiale de construcție/finisaj, precum și manopera lucrării. Montajul șemineului electric este extrem de facil, putând fi realizat cu ușurință de către aproape oricine cu un minim de cunoștințe tehnice, fără supraveghere specializată.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții alternative pentru mult mai costisitorul și complexul șemineu pe lemne, PEFOC poate asigura livrarea gratuită a zeci de modele electrice sau decorative, direct la tine acasă, comandând din magazinul virtual pefoc.ro sau prin telefon, asistat de către unul dintre consultanții noștri specializați. Dacă nu vrei să faci o achiziție majoră, dacă locuiești la bloc sau în chirie sau dacă nu ai timpul, spațiul ori resursele necesare pentru a construi un șemineu clasic, atunci accesează portofoliul de șeminee electrice premium și intră în contact cu profesioniști pe bune, care te vor ajuta să alegi dintre sutele de modele, varianta care ți se potrivește cel mai bine căminului tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe