|duminică, august 1, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 05.04.2021 

soparla-cu-volanas
  • Fără nici un dubiu, VINOVAȚII de haosul provocat la ultima ședință a Consiliului local al municipiului Râmnicu Vâlcea sunt viceprimarul Andrei Gheorghiu și cei doi consilieri USR. Fără nici o tresărire de sprânceană, acest Gheorghiu nici nu s-a obosit să explice de ce votează cot la cot cu „colegii” de la PNL, deși pe toate canalele media și în toate interviurile spunea că în consiliul local va vota toate propunerile care sunt pentru interesul urbei sau al comunității. „Vax albina, crema puca”, vorba lui Dem Rădulescu! Despre „turma” de 9 consilieri locali de la PNL nici nu mai vorbim, pentru că de 6 luni încoace, execută aceleași „numere de dresaj”, sub bagheta dresorului politic de la liberalii vâlceni, cel pe care îl doare în cot că de atâta timp a blocat un oraș precum este Râmnicul, doar animat de răzbunări personale!

 

  • Fapt unic în țară: toți directorii de instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Vâlcea au luat nota maximă 10 la evaluarea performanțelor manageriale pe anul 2020. Vorbim aici de Doina Gănescu, managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea; Remus Grigorescu, managerul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”; Claudiu Aurel Tulugea, managerul Muzeului Judeţean „Aurelian Sacerdoțeanu”; Dumitru Antonie Chelcea, managerul Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”; Alin Constantin Pavelescu, managerul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea și Octavian Costin, managerul Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea. Chiar asa?! Hai sa fim seriosi!

 

  • Zilele trecute, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au hotărât ca magazinele de tip Mall din județ să permită accesul clienților doar în limita asigurării unei suprafețe utile neocupate de cel puțin 7 metri pătrați pentru fiecare persoană. În cazul celorlalte spații comerciale, această suprafață este de 4 metri pătrați. Numărul maxim de clienți se va calcula în funcție de suprafața centrului comercial sau magazinului și va fi afișat, prin grija administratorului, la intrarea în fiecare magazin. Administratorii sau proprietarii acestor centre comerciale/magazine sunt obligați să se asigure și de respectarea de către clienți a tuturor normelor de protecție sanitară în vigoare.

Leave a Response