Sparle si soparle, 11.03.2021

joi, 11 martie 2021
  • Potrivit unor surse liberale, ura viscerală a sefilor PNL Valcea față de primarul Râmnicului, Mircia Gutău, își are originea în plecările de aleși locali, de la PNL către PER, produse anul trecut, și care l-au înfuriat teribil pe președintele liberalilor vâlceni. De aici au plecat și ordinele date consilierilor locali PNL, de a sabota în Consiliul Local orice propunere a primarului Gutău, dar și ultima „găselniță”, cu împiedicarea în Guvern a adoptării unei hotărâri privind transferul celor 25 hectare de teren de la fosta Unitate Militară Vlădești către Primăria Râmnicului, care, chipurile, i-ar aduce deservicii imaginii primarului Mircia Gutău. Calculele de acasă ale liberalilor nu se potrivesc cu cele din târg, astfel că tot acest blocaj creat de liberali îl vor victimiza pe actualul edilul-șef al Râmnicului în ochii electoratului vâlcean, mult prea scârbit de SPECTACOLUL GROTESC oferit de PNL Vâlcea și de cei 9 „cățeluși” din Consiliul Local!

 

  • Din declarația de avere a subprefectului Robert Achim, aflăm că acesta este „colecționar” de imobile în orașul Călimănești, pentru că aici deține 4 terenuri intravilane sau agricole (în suprafață totală de peste 32.000 mp) și o vilă construită în 2019 în suprafață de 275 mp. Robert Achim mai deține două mașini (Mazda și Dacia), în timp ce anul trecut a ridicat de la Grupul Minet (controlat de fostul senator liberal Romulus Bulacu), suma totală de 400 milioane de lei vechi, sub formă de salarii și alte drepturi, plus 30 milioane de lei vechi dintr-o subvenție APIA.

 

  • Pentru că tot a fost Ziua Femeii, la nivel național, cea mai mare pondere a femeilor vârstnice (de 65 ani şi peste) în populaţia feminină a fost înregistrată în judeţul Vâlcea, arată datele Institutului Național de Statistică. Cele mai multe femei vârstnice trăiesc în mediul urban (50,1% din totalul femeilor de 65 ani şi peste). În județul Vâlcea, populaţia feminină a avut o pondere mai mare decât populaţia masculină. Din cele 19,3 milioane de persoane care au reşedinţa obişnuită pe teritoriul României, 9,8 milioane sunt femei (51,1% din totalul populaţiei rezidente). În mediul urban, ponderea femeilor este mai pronunţată decât în cel rural: peste 5,4 milioane femei locuiesc la oraş, reprezentând 52,4% din totalul populaţiei urbane. De asemenea, populaţia feminină este mai „îmbătrânită” decât cea masculină, cu 3,3 ani, mai arată datele INS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe