Stefan Vuza (Chimcomplex) a primit premiul pentru construirea celui mai puternic grup industrial chimic cu capital privat din România

miercuri, 10 februarie 2021

Am primit aseara cu mândrie "Premiul pentru construirea celui mai puternic grup industrial chimic cu capital privat din România" în cadrul Galei Clubantreprenor.ro
Mulțumesc pentru acest premiu în numele oamenilor dedicați și loiali care au luat parte la procesul de achiziție al activelor Oltchim acum 2 ani și apoi la cel de integrare al celor două mari platforme chimice de la Borzești și de la Oltchim!
Industria chimică este indispensabilă pentru viitorul umanității și o să vă explic și de ce. Tranziția către Green Deal ne aduce provocări uriașe și un set de oportunități pentru industria chimică. Noi deja am avansat proiecte pentru producția și utilizarea de hidrogen și energie verde pe platformele noastre sau pentru chimizarea gazului și reciclarea chimică.
Europa în general și România în particular trebuie să își demonstreze poziția de lider în inovarea și implementarea de noi tehnologii competitive pentru a asigura o tranziție neutră din punct de vedere climatic în următorii ani. Fie că este vorba de produse chimice pentru panouri solare, turbine eoliene, izolații pentru clădiri, medicamente sau tehnologii de reciclare chimică, industria noastră, reprezentată de Chimcomplex excelează în furnizarea contribuției sale la Green Deal. Aceasta este, de asemenea, modalitatea de a asigura o creștere economică durabilă, reducerea deficitului bugetar și noi locuri de muncă pe platformele noastre.
Pentru aceasta ne propunem parteneriate strategice cu clienții și furnizorii cheie, dar și cu alte companii chimice și instituții academice cu care ne putem asocia în utilizarea activelor și în dezvoltarea de noi aplicații.
Viitorul este al celor care îndrăznesc, care caută soluții și nu renunță. Noi suntem acei specialiști care ne ambiționăm să investim în România, să fim un partener de încredere pentru angajați, clienți, Guvern și mediul de afaceri. Avem nevoie de dvs. să ne susțineți și să duceți veștile bune mai departe!

Ștefan Vuza, presedinte Chimcomplex SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe