Bea apă purificată de la robinetul tău

joi, 18 februarie 2021

DA! Poți bea apă direct de la robinet. Citește în continuare și vezi cum poți face acest lucru posibil chiar la tine acasă.

Dacă te gândești să investești într-un sistem de filtrare a apei, vezi un filtru Big Blue pentru casa ta. Unul dintre avantajele principale ale filtrului Big Blue îl constituie componentele de calitate, care asigură debitul mare și conexiunile fiabile. Carcasa filtrului este realizată din polipropilenă durabilă umplută cu sticlă. Filetul de conectare este realizat cu inserții din alamă. Big Blue 20” este un filtru de apă indispensabil pentru casă și apartament. Dispozitivul poate fi instalat cu ușurință oriunde și rezistă substanțelor chimice obișnuite și, de asemenea, funcționează pe o gamă largă de presiuni de apă.

Filtru Big Blue - Caracteristici

Dispozitivul poate fi echipat cu orice cartuș care îndeplinește standardele Big Blue 20”. Pentru purificarea apei de particule grosiere, nisip, nămol, murdărie etc. se recomandă instalarea unui filtru Big Blue. Dacă este necesar să elimini clorul din apă, pentru a îmbunătăți gustul și mirosul apei, instalează un cartuș de carbon. Atunci când valoarea durității apei este depășită, este necesar să cumperi un cartuș de dedurizare a apei. Filtrul Big Blue 20” oferă protecție fiabilă aparatelor de uz casnic. Datorită eficienței ridicate și a materialelor de înaltă calitate, filtrul poate fi utilizat atât în medii comerciale, cât și domestice. Diametrul și înălțimea carcasei filtrului principal de apă sunt standardizate.

Standardul Big Blue

Diametrul cartușelor folosite este de 114-117 mm. Carcasele primelor tipuri de filtre au fost vopsite în albastru.  Filtrul principal pentru purificarea apei standard Big Blue are o performanță de două ori mai mare și o durată de viață de patru ori mai mare decât un filtru SL similar de aceeași lungime. Dar în ceea ce privește costurile, raporturile sunt diferite și în favoarea consumatorului.

Dotându-ți apartamentul cu echipamente de purificare a apei de înaltă calitate, vei avea grijă de filtrarea mecanică fină atât a apei reci, cât și a apei calde. Trebuie avut în vedere faptul că, consumul de apă fierbinte este de obicei de 3-4 ori mai mic decât consumul de apă rece. Prin urmare, este recomandabil, să instalezi un filtru de apă caldă standard 10 SL și un filtru de apă rece standard 20” Big Blue.

Cartușul demontabil conține un granulat care elimină ionii de fier din apă. Îmbunătățesc mirosul și gustul apei, eliminând gustul metalic specific. Este conceput pentru purificarea apei de uz casnic de impuritățile de fier. Conține un amestec de material de sorbție catalitică, cărbune activ de înaltă calitate și corector de PH. Resursa este de până la 8000 litri.  (cu un conținut de fier de 1 mg/litru).

Filtru Big Blue - Avantaje

Avantajele filtrului Big Blue sunt următoarele:

  • Verificarea automată și manuală a produsului;
  • Utilizare atât în gospodărie, cât și comercială;
  • Ușor de conectat la apă rece;
  • Conține un amestec de umpluturi cu capacitate mare de îndepărtare a fierului;
  • Evită formarea petelor de rugină pe cadă, chiuvetă de bucătărie, chiuvetă de baie;
  • Corectează pH-ul apei;
  • Protejează împotriva apariției petelor galbene pe lucruri în timpul spălării;
  • Îndepărtează gustul și mirosul metalic din apă;
  • Cartușele sunt echipate cu un filtru de siguranță care împiedică pătrunderea particulelor din mediul de filtrare în exterior.

Filtrele din seria Big Blue sunt utilizate pentru filtrarea debitelor mari de apă și în cazurile în care este puternic contaminată. Primul pas pentru a face o schimbare a calității apei din casa ta, este să afli cine îți furnizează apa și ce este de fapt în sistemul de alimentare cu apă. În multe orașe mari, apa este infuzată, tratată chimic și adesea livrată direct la case fără a fi filtrată. Deși apa este dezinfectată cu dezinfectanți precum clorul și cloramina pentru a proteja împotriva agenților patogeni nedoriţi, aceștia au și efecte secundare nedorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe