Constantin Radulescu cere Guvernului preluarea singurului drum naţional de pământ din ţară a cărui reabilitare nu este prevăzută în niciun plan de investiţii

vineri, 15 ianuarie 2021

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, solicită preluarea în administrarea CJ a singurului drum naţional de pământ din ţară, DN 7 D, a cărui reabilitate susţine că nu este prevăzută în niciun plan de investiţii. Şoferii ocolesc drumul naţional care este neasfaltat pe zeci de kilometri, scrie news.ro.

”M-am chinuit, efectiv, şi pe vremea Guvernului PSD, şi pe vremea Guvernului PNL,  că drumul ăla nu e colorat în galben sau în roşu sau în altă culoare, deocamdată e cenuşiu, sau pământiu. E singurul drum naţional de pământ din ţară, dar m-am luptat foarte tare să îl preiau la Consiliul judeţean. De ce? Pentru că, să poţi să faci un document,  schemă de finanţare, să întocmeşti un studiu de fezabilitate trebuie să ai proprietatea”, susţine, joi, într-o declaraţie făcută publică, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe