Un tânar de 19 de ani a murit nevinovat, după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului

vineri, 23 octombrie 2020

Șoferul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă periculoasă la dreapta. În urma impactului, băiatul de 19 ani din Vaideeni a fost foarte grav rănit și a murit la scurt timp de la producerea accidentului.

Un tânăr de 19 ani din Vâlcea a murit într-un acccident tragic, care s-a petrecut în localitarea Horezu. Tânărul se afla alături de un prieten în momentul tragediei.

Cei doi băieți se plimbau cu mașina pe DJ 665, pe raza oraşului Horezu. Șoferul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă periculoasă la dreapta. Mașina a ieșit de pe partea carosabilă către stânga, iar autoturismul a intrat într-un gard împrejmuitor al unei locuințe, apoi a lovit un arbore și, la final, mașina s-a răsturnat pe plafon. În urma impactului, șoferul a suferit răni ușoare, în timp ce pasagerul, băiatul de 19 ani din Vaideeni, a fost foarte grav rănit și a murit la scurt timp de la producerea accidentului. Tragedia a avut loc, miercuri dimineața în jurul orei 01:30.

img-6.jpg

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest

De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și o ambulanță, imediat după accident. Prietenul tânărului decedat, cel care se afla la volanul mașinii, a fost testat cu aparatul etiloest, iar rezultatul a fost unul negativ. Oamenii legii din Vâlcea au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În continuare, se fac cercetări cu privire la accidentul petrecut pe DJ 665, județul Vâlcea. După finalizare cercetărilor se vor stabili soluții procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Sursa: Observator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe