Valceanca Cecilia Vaduva a fost numita secretar general al Ministerului Fondurilor Europene

marți, 8 septembrie 2020

Valceanca Cecilia Vaduva a fost numita secretar general al Ministerului Fondurilor Europene.

Experiența doamnei secretar general include parcursul profesional în administrația publică și în activitățile de control, inclusiv la nivel de AJOFM Vâlcea (2008-2016). Începând cu anul 2016 domnia sa a fost formator și manager de proiect, având și o contribuție didactică în dezvoltarea competențelor antreprenoriale și în scrierea planurilor de afaceri - potrivit QMagazin.

Din luna mai, doamna Vaduva ocupa functia de secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene. Dovada de implicare, profesionalismul, seriozitatea si determinarea in activitatea depusa in folosul cetatenilor au contribuit la numirea ca secretar general la MFE.

La nivel politic, doamna Cecilia Văduva a activat ca secretar general al Comisiei Naționale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională, cât și al Comisiei Naționale de Muncă și Protecție Socială.

A inițiat și coordonat la nivel național proiectul Susținem Antreprenoriatul care a avut ca scop transparentizarea pașilor care trebuie urmați pentru obținerea de fonduri europene de către cetățenii dornici să devină antreprenori sau să își dezvolte propria afacere.

Totodată, în cadrul proiectului au fost organizate și cursuri gratuite pentru persoanele interesate, a căror tematică a vizat consultanța în ceea ce privește competențele antreprenoriale și proiectarea unui plan de afaceri”. (n.red. proiectul Susținem Antreprenoriatul este derulat de Organizația Femeilor Liberale (OFL).

IMG-20200908-WA0020

Cecilia Văduva a fost si formator în cadrul Asociației Euroadult Education si consilier superior la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă etc

De asemenea, Cecilia Văduva are diplomă de Economist şi un master în Managementul Financiar contabil al Administrației publice.

În cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Cecilia Văduvă se ocupa de coordonarea activității Direcției generale Economice, fiind reprezentant legal, ordonator principal de credite.

Decizia nr. 326/2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, de către doamna Cecilia Văduva a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene
Modificări (...)
Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 822 din 08 septembrie 2020.
În vigoare de la 08 septembrie 2020
Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Având în vedere propunerea Ministerului Fondurilor Europene, formulată prin Adresa nr. 3.113 din 3 septembrie 2020, înregistrată la Cabinetul prim- ministrului cu nr. 5/4.664 din 3 septembrie 2020, precum și Adresa nr. 29.341/2020 a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici,

în temeiul art. 29, art. 394 alin. (2) lit. d), art. 397 lit. b), art. 502 alin. (1) lit. f), art. 509 alin. (3) și art. 530 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. -
Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Cecilia Văduva, consilier, clasa I, grad profesional superior la Direcția generală programe europene infrastructură mare, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene pentru o perioadă de 6 luni.

PRIM-MINISTRU
LUDOVIC ORBAN
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Antonel Tănase
București, 7 septembrie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe