Deții o companie și vrei să te dezvolți în mediul online? Iată 5 strategii prin care să câștigi mai mulți clienți!

vineri, 18 septembrie 2020

 

Internetul a schimbat tot ce era valabil până acum despre comerțul tradițional. Astăzi nu mai este nevoie să ai un magazin fizic pentru a-ți vinde produsele sau serviciile, dar este OBLIGATORIU să fii prezent în mediul online. Majoritatea cumpărăturilor se fac în prezent din fața unui ecran, prin urmare, dacă deții orice fel de companie și ești în căutare de clienți, trebuie să te faci cunoscut pe internet.

Iată 5 strategii pe care le poți aplica în online pentru a câștiga mai mulți clienți:

 

1. Alege cel mai bun serviciu de web hosting pentru nevoile firmei tale!

Să deții un blog sau un magazin online nu mai este suficient. Ca să atragi și să menții clienții pe pagina ta web, aceasta nu trebuie să fie doar atractivă, ci și funcțională. În principal, acest lucru înseamnă să se încarce în mai puțin de 3 secunde, să răspundă rapid comenzilor utilizatorului și să nu se blocheze atunci când ai mai mulți vizitatori pe site. În acest caz, un web hosting excelent este absolut obligatoriu. Apelează la o companie cu experiență de cloud hosting, care te poate ajuta cu unul dintre cele mai performante servicii de VPS în România, în funcție de necesitățile tale.

2. Folosește social media în favoarea ta!

Creează-ți câte o pagină de business pe cele mai folosite rețele de socializare și postează acolo tot ce vrei despre produsele tale, fă concursuri și intră în dialog cu clienții tăi. Fii atent la review-urile lor, deoarece ele îți pot oferi informații prețioase, pe care le poți folosi pentru îmbunătățirea serviciilor tale! Nu intra în război cu persoanele care îți oferă feedback negativ, acceptă faptul că nu poți mulțumi pe toată lumea! 

Răspunde prompt comentariilor, încearcă să vezi care este cauza nemulțumirilor și încearcă să găsești o rezolvare a problemelor clienților tăi.  

3. Fii adeptul schimbării!

Acceptă faptul că singura constantă în viață și în business este schimbarea! Trebuie să ții pasul cu tehnologia, cu tehnicile de promovare și cu inovațiile care apar în fiecare zi, să renunți la lucrurile care nu merg și să te adaptezi mereu situațiilor care se ivesc pe parcurs.

4. Fără SEO nu exiști!

Ca lumea să afle de tine, trebuie să-l faci pe Google să-ți afișeze site-ul în primele pagini în rezultatele căutărilor. Pentru ca acest lucru să se întâmple, poți încerca să-ți îmbunătățești pagina de web în mod constant și să înveți câte ceva despre principiile SEO. Fă un curs sau, cel mai bine, apelează la serviciile unei agenții de specialitate care să te ajute.

5. Planifică-ți un buget pentru publicitate online!

Publicitatea este sufletul comerțului, așadar este important s-o folosești pentru a atrage cât mai mulți clienți. Alocă un buget pentru postarea de reclame pe Facebook sau gândește-te să te promovezi prin intermediul Youtube-ului.

Pe celebra rețea de socializare poți targeta doar persoanele care se încadrează în profilul tău de clienți, astfel că promovarea poate fi extrem de eficientă în cazul în care o planifici bine. Nici anunțurile publicitare plasate în cadrul videoclipurilor de pe Youtube nu sunt de neglijat, mai ales că unele filmulețe sunt vizionate de sute de mii, chiar milioane de oameni. Așadar, planifică-ți atent bugetul și nu uita să analizezi rezultatele campaniilor.  

În concluzie, astăzi nu mai este suficient doar să fii prezent pe internet, ci este important să știi cum să te folosești de el pentru a avea succes. Pune în aplicare aceste sfaturi ca să ai mai multe șanse de a câștiga cât mai mulți clienți!

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe