Sparle si soparle, 24.08.2020

duminică, 23 august 2020
  • Mai mulți locuitori din Râmnicu Vâlcea s-au arătat scârbiți de pliantele anti-Gutău fabricate stângace în „laboratoarele” finanțate de oamenii deputatului liberal Cristian Buican. Cei care au alcătuit astfel de mizerii sunt eternele vreo 20 de „personaje” care, de câteva luni încoace, INUNDĂ site-urile de socializare cu minciuni și atacuri sub centură la adresa primarului Mircia Gutău. „Câini agresivi” ai deputatului Buican sunt incomparabil mai puțini față de cei 100.000 de râmniceni, adică cei care văd realitatea din oraș și schimbările în bine care s-au produs în urbe în ultimii patru ani. Vorbim aici de bretelele de la pasajul Tudor Vladimirescu, modernizarea Arenelor Traian, asfaltarea marilor bulevarde și străzi, parcuri și locuri de joacă modernizate, crearea a mii de locuri de parcare, finalizarea zonei centrale, zeci de blocuri reabilitate termic, modenizarea unor școli și grădințe, modernizarea târgurilor de la Râureni și Goranu, etc, etc.

 

  • Zilele trecute, Biroul electoral de Circumscripție Județeană nr. 40 Vâlcea a admis, în parte, lista de candidați depusă de Partidul Socialist Român pentru funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vâlcea la alegerile din anul 2020 doar în privința candidaților menționați la pozițiile 1-13 inclusiv din listă. Tot BEJ a repsins lista de candidați depusă de aceeași formațiune politică în privința candidatului menționat la poziția 14 din listă. Cu drept de contestație de la data afișării candidaturilor admise, respectiv de la data afișării prezentei, la instanța competentă, respectiv Tribunalul Vâlcea.

 

  • Judeţul Vâlcea a fost inclus de autoritățile germane pe lista „zonelor de risc”, iar alte trei județe au fost retrase. Persoanele care intră în Germania după ce s-au aflat într-una din aceste zone sunt obligate să se autoizoleze pentru 14 zile. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță că autoritățile din Germania au actualizat joi lista zonelor de risc din România, cu intrare în vigoare din 20 august. Persoanele care intră în Germania venind din zonele de risc sunt obligate să completeze un „formular de debarcare” Public Health Passenger Locator Form. În cazul neîndeplinirii obligațiilor aferente testării, respectării măsurii autoizolării sau a condițiilor de tranzit, autoritățile germane pot aplica sancțiuni în valoare de până la 25.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe