|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Un bărbat din Sălătrucel a fost reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie 

Catuse

Un bărbat din Sălătrucel a fost reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie

Polițiștii din cadrul Posturilor Comunale Sălătrucel și Berislăvești au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucel.

În cursul lunii martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Sălătrucel, că, soțul ei este sub influența băuturilor alcoolice și este violent.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Totodată polițiștii au emis și un ordin de protecției provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința comună și obligat să păstreze o distanță de 100 de m, ordin ce a fost prelungit de Judecătoria Brezoi pentru o perioadă de 6 luni de zile.

La data de 20 mai, polițiștii s-au sesizat din oficiu că, bărbatul nu a respectat ordinul de protecției, respectiv distanța pe care trebuia să o mențină față de soția sa și i-ar fi adresa amenințări cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecției și amenințare.

Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Response