|vineri, septembrie 17, 2021
  • Follow Us!

Amenzi de miliarde de lei ZILNIC pentru nerespectarea dispozițiilor ordonanțelor militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație 

amenda

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

 

INFORMARE DE PRESĂ

 

La data de 22 aprilie 2020, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județul Vâlcea este următoarea:

  • 213 persoane carantinate în spațiile special amenajate în județ pentru persoanele care vin din zone roșii de coronavirus, un număr de 23 persoane ieșind din carantină în ultimele 24 de ore.

 

  • 20 persoane confirmate cu COVID-19 de la începutul pandemiei. Momentan este în lucru armonizarea bazei naționale de date COVID. Din acest motiv, există discrepanțe între numărul raportat de DSP Vâlcea și cel existent în baza Institutului Național de Sănătate Publică.

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii vâlceni au desfășurat 45 de misiuni în care au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar în urma activităților desfășurate au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 220.000 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor ordonanțelor militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

 

De asemenea, jandarmii vâlceni au efectuat 11 misiuni de transport în care au fost însoțite un număr de 22 de autovehicule, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean fiind  angrenate și în misiuni de menținere a ordinii publice în zona a opt centre de carantină din județ.

 

 

 

Leave a Response