Naturgy inaugurează prima stație CNG din Cartagena

joi, 21 noiembrie 2019

Naturgy a inaugurat prima stație publică de furnizare a gazelor naturale în Cartagena, Spania. Stația, care permite furnizarea gazelor naturale comprimate (CNG), este situată pe Bd. Pedro Sánchez Meca din Cartagena, într-o locație strategică, aproape de activitatea portuară.

Acest nou punct de realimentare se adaugă celui deținut în prezent de compania de energie din cartierul Murcia din Era Alta și care furnizează CNG atât flotelor publice, cât și vehiculelor private. În plus, este de așteptat ca în lunile următoare să fie inaugurată o a treia stație în Molina de Segura, care va permite realimentarea vehiculelor ușoare și grele, având furnizări de combustibil atât sub forma sa comprimată, cât și lichefiată.

Punerea în funcțiune a acestei noi stații de furnizare a gazelor naturale face parte din proiectul de promovare a mobilității companiei, care are drept scop îmbunătățirea utilizării gazului natural ca și combustibil ca cea mai bună alternativă durabilă la combustibilii fosili.

Sursa: https://www.gnvmagazine.com/en/naturgy-inaugura-su-primera-estacion-de-gnv-en-cartagena-2/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe