|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Tânără din Ramnicu Vâlcea reținută pentru acte de violență împotriva carabinierilor 

62086038
 O femeie de 33 de ani din Râmnic, căutată de autorităţile din Italia pentru furt şi acte de violenţă comise asupra carabinierilor în urmă cu patru ani, a fost reţinută de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Potrivit sursei citate, pe numele femeii există un mandat european de arestare, emis de Tribunalul din Udine, pentru depistarea ei, poliţiştii români colaborând cu reprezentanţii Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, transmite Agerpres.

„Persoana în cauză a fost dată în urmărire internaţională, fiind bănuită de sustragerea unui lanţ de aur şi a unei brăţări din aur de la un bărbat care se afla în grădina sa, faptă ce ar fi fost comisă în data de 4 martie 2015. De asemenea, la data de 6 martie 2015, aceeaşi femeie, împreună cu trei bărbaţi şi o altă femeie ar fi exercitat acte de violenţă împotriva carabinierilor, cu prilejul efectuării unui control de rutină a autovehiculului care a fost folosit la comiterea infracţiunii de furt descrisă anterior şi cu care se deplasau pe raza oraşului San Leopoldo – Udine”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Argeş, în cursul zilei de vineri, ea urmând să fie prezentată magistraţilor Curţii de Apel Piteşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile italiene.

Leave a Response