|sâmbătă, decembrie 4, 2021
 • Follow Us!

Prins cu persoane luate la ocazie în Vâlcea 

WhatsApp-Image-2019-08-06-at-09.14.57-1-696x916
Prins cu taxi pirat la ocazie în Vâlcea

Un vâlcean a fost prins, astăzi, în maşină cu mai multe persoane luate la ocazie – relateaza gds.ro

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au oprit, astăzi, pentru control pe Calea lui Traian, Lenin Sud, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Păușești Otăsău.
În urma verificărilor s-a stabilit că acesta desfășoară activități de taximetrie fără a deține autorizație de taxi, pe ruta Păușești Otăsău – Râmnicu Vâlcea.
La momentul opririi în auto se aflau 3 adulți și un minor.
Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pe o perioadă de 6 luni și a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei.

2 Responses to Prins cu persoane luate la ocazie în Vâlcea

 1. Necunoscut

  Dar pe cei de pe rutele vladesti – ramnicu valcea si olanesti – ramnicu valcea nu ii vede nimeni? Stau parcati pe Stirbei voda toti… Nici unul nu da bon, nici unul nu are licenta, nici unul nu plateste parcarea (pe stirbei voda este parcare cu plata). Pe astia de ce nu ii ia nimeni?

   
 2. Andrei

  Eu locuiesc pe stirbei voda si intotdeauna taximetristii stau pe avarii sau bagati pe locurile de parcare, nu platesc parcarea si se vede clar ca fac taximetrie ilegala. In afara de aceat lucru, daca vrei sa parchezi pe locuri libere se iau de tine ca e locul unui coleg de al lor, ca nu ai voie, ca acolo e statie taxi pentru ei, tot felul de motive.

   

Leave a Response