Consiliul Judeţean Vâlcea cumpără o staţie de asfalt pentru a reduce costurile lucrărilor de asfaltare

marți, 20 august 2019

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a semnat contractul pentru achiziţionarea unei staţii de asfalt de mare capacitate pentru Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP), producţia urmând să fie folosită atât pentru realizarea lucrărilor din judeţ, dar şi pentru comercializarea către alte firme din domeniu, au informat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit sursei citate, noua instalaţie va produce 160 de tone de asfalt pe oră, conducerea CJ Vâlcea estimând şi o scădere semnificativă a costurilor lucrărilor de asfaltare pe care RAJDP le va realiza de acum înainte pe drumurile judeţene.

“Pe 14 august a fost semnat contractul prin care RAJDP va achiziţiona o staţie de asfalt nouă. Aşa cum am spus şi acum un an, când am început formalităţile legale pentru achiziţionarea acestei staţii, este extrem de important ca Regia de Drumuri şi Poduri să deţină propria instalaţie prin care să poată face asfalt şi, de ce nu, să şi vândă către terţi. Această staţie de asfalt este importantă şi în strategia de dezvoltare pe care Consiliul Judeţean a gândit-o, în sensul în care vom avea un preţ la asfalt absolut rezonabil atât pentru Regie, cât şi pentru eventualii clienţi… Drumuri mai bune înseamnă şi turism de calitate în judeţul Vâlcea”, a spus preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea se află în subordinea Consiliului Judeţean, este singura firmă de stat care mai activează în domeniul drumurilor din România şi în prezent are contractate sau în desfăşurare lucrări în valoare de circa 85 de milioane de lei. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe