Cine sunt iubiții care au ucis un bătrân în Vâlcea pentru a-i lua banii de medicamente

marți, 12 februarie 2019

Vasile Vlăduț Găman, un tânăr de 18 ani, și iubita lui, Mădălina Bulfeci, de 19 ani, au fost arestați, fiind considerați principalii suspecți în cazul crimei comise în localitatea Tomșani din Vâlcea. Cei doi au recunoscut că au ucis un bătrân pentru a-i fura banii de medicamente.

Crima din localitatea Tomșani s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un tânăr de 18 ani și iubita sa sunt acuzați că au dat buzna în casa unui bătrân, pe care l-au ucis pentru a-i lua banii.

Potrivit anchetatorilor, Vasile și Mădălina au plănuit în amănunt fapta. Tânărul, care este nepotul vitreg al victimei, a aflat că bătrânul de 80 de ani a scos o sumă mare de bani din bancă pentru a-și cumpăra medicamente și a-și face analize medicale.

În momentul în care au intrat în casa pensionarului, cei doi au folosit mănuși și pungi de plastic pentru a nu lăsa nicio urmă, relatează observator.tv.

Mădălina, iubita lui Vasile, ar fi deschis lanterna telefonului mobil pentru a căuta banii, în timp ce prietenul ei îl lovea pe bătrân cu toporul în cap.

După comiterea crimei, cei doi tineri au fugit pe un islaz și au aruncat arma crimei într-o hazna, notează sursa citată. Timp de două zile, Vasile și Mădălina s-au comportat ca și nu s-ar fi întâmplat nimic.

În casa bătrânului au găsit 1.000 de lei, sumă pe care au împărțit-o în mod egal.

Vasile a cheltuit banii la păcănele, în vreme ce iubita sa s-a dus la Horezu pentru a-și cumpăra haine și căști pentru telefon.

Abia după două zile, bătrânul a fost găsit mort de fiul său care venise să-și viziteze tatăl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe