|joi, decembrie 8, 2022
  • Follow Us!

SITUAȚIE DRAMATICĂ la Teatrul Ariel! Apel disperat al directorului Poghirc! 

Poghirc Nicolae-Ariel
COMUNICAT
O situație deloc plăcută și care continuă de o bună perioadă de timp a generat anularea unei serii de spectacole de teatru și film în acest weekend  programate a se desfășura la Cinematograful ”Geo Saizescu”.
Măsura a trebuit să fie luată, din cauza lipsei unui operator lumini și a unui operator imagine încadrați ai teatrului și cinematografului, posturi pentru care există însă o solicitare scrisă de aprobare a scoaterii la concurs. Actualul operator de imagine, care avea statut de colaborator și care suplinea și activitatea operatorului de lumini, din păcate s-a îmbolnăvit în această seară, generând astfel situația în discuție.
Din nefericire, în ciuda faptului că această solicitare a fost depusă la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, de mai mult timp, nu s-a făcut niciun efort din partea autorităților pentru rezolvarea acestei situații.
În aceste condiții este foarte probabil ca și pe viitor să mai apară situații în care suntem nevoiți să anulăm spectacole de teatru și film, din aceleași motive.
Din aceste considerente, fac încă o dată un apel la autoritățile locale, să sprijine instituția de cultură Teatrul Municipal ”Ariel” Râmnicu Vâlcea, atât prin deblocarea posturilor necesare desfășurării activității în slujba publicului, cât și prin găsirea unui sediu propice desfășurării în bune condiții a spectacolelor teatrale.
Cer scuze, în numele meu personal, iubitorilor de teatru și film care, în acest weekend, au avut parte de spectacole de teatru și cinematografice anulate și le mulțumesc pentru înțelegere.  
 
 
Nicolae Poghirc
Manager Teatrul Municipal ”Ariel” Râmnicu Vâlcea

One Response to SITUAȚIE DRAMATICĂ la Teatrul Ariel! Apel disperat al directorului Poghirc!

  1. Valceanu

    Sugestia mea stimabile domn’ Director, este sa va cautati alta cale. De canda a-ti preluat fraiele acestei institutii, a-ti adus-o aproape de colaps prin masurile geniale pe care le-ati luat. Daca cineva din conducerea acestei Primari, ar analiza activitaea dumneavoastra de cand conduceti aceasta onorabila institutie culturala, ar tebui sa va demita imediat. Sau poate va dati seama de capacitatile dumnevoastra in acesta functie si demisionati, pana cand nu va fi prea tarziu si pentru teatru si pentru domnia voastra.
    Un sfat …zic eu, in asentimentul mai multor cetateni ai acestei onarabile urbi…!

     

Leave a Response