|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 11.01.2016 

soparla-cu-volanas
  • Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din judeţul Vâlcea va organiza miercuri, 20 ianuarie 2016, un „concurs” pentru ocuparea postului vacant de director executiv în cadrul aparatului tehnic al acesteia. Preşedintele acestei asociaţii este consilierul judeţean PNL Victor Popescu, astfel că postul respectiv a fost deja „antamat” unui lipitor de afişe de la liberali. Vom urmări cu maximă atenţie desfăşurarea examenului!

 

  • Numele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea apare pe lista publicată zilele trecute de IGSU şi care privesc sponsorizările acceptate la nivelul unităţilor subordonate din ţară în cursul anului trecut. Chiar dacă nu este vorba de sume mari, trebuie să amintim aici că ISU Vâlcea a primit în 2015 două sponsorizări: de 36 milioane lei vechi de la Asociaţia „Dedeman”, sub formă de materiale de construcţie, precum şi de 2,3 milioane lei vechi de la Fundaţia „World Vision”, sub formă de corturi.

 

Directorul Hidroelectrica  Vâlcea, Constantin Târș, a intrat în atenția organelor de cercetare penală. Oamenii legii cercetează aspecte referitoare la cheltuieli ILEGALE (girate și de Târș!) în perioada retehnologizării Hidrocentralei Lotru – Ciunget, cu firma germană SIEMENS. Constantin Târș a fost responsabilul de proiect din partea română și este până în gât implicat în această AFACERE. Valoarea totală a proiectului a fost de 88 MILIOANE EURO. Concret, Târș este acuzat că ar fi „acceptat“ ca valoarea pieselor cumpărate pentru stocul de siguranță să fie mai mare de cinci ori față de prețul real. Este vorba de câteva milioane de euro! Constantin Târș este FINUL lui Eugen PENA, fost director general al Hidroelectrica, implicat până în gât în scandalul băieților deștepți din energie.

  • Deputatul Cristian Buican și-a mutat biroul în cârciumă. Acolo îi cheamă pe primari, consilieri locali și județeni, dar și pe oamenii de afaceri. Este locul preferat pentru ședințele altfel. Trasează sarcini și direcții, ca un veritabil vătaf al județului. În cârciumă se schimbă directorii, se angajează funcționarii, se găsesc soluții pentru a pune pumnul în gură presei care mișcă în front, este locul ideal pentru luarea deciziilor capitale! Buican notează cu temeinicie în agendă directivele trasate pentru a verifica mai târziu dacă au fost îndeplinite. Mai nou, politicianul cioban (la propriu, că doar are câteva sute de oi!) și-a tras pălărie șmecheră, de baron local. Dacă nu ar fi penibil, cu siguranță ar fi haios!

 

 

 

Leave a Response