|luni, ianuarie 25, 2021
 • Follow Us!

DUBLĂ SINUCIDERE la Spitalul Judeţean Vâlcea. Două femei s-au aruncat de la etaj 

Spitalul-Judetean-Valcea

Două femei s-au sinucis, vineri, la Spitalul Judeţean Vâlcea, aruncându-se în gol. Nu se ştie dacă evenimentele au vreo legătură între ele, chiar dacă s-au produs într-un interval de 24 de ore.

Potrivit publicaţiei Vocea Vâlcii, în noaptea de joi spre vineri o femeie de 53 de ani, internată la Secția Medicală a Spitalului Județean Vâlcea. a ales să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se de la etajul 6 al Spitalului. Femeia era cunoscută cu afecţiuni psihiatrice şi se afla sub tratament, însă se afla internată pe Secţia Medicală pentru tratarea unei afecţiuni acute.

După câteva ore şi-a pus capăt vieții o altă femeie, care se pare că a ales Spitalul ca loc pentru a-şi pune capăt vieţii. Ea s-a aruncat de la ultimul etaj al clădirii. Femeia în vârstă de 67 de ani nu era nici pacientă, nici vizitator, deşi la intrarea în spita spusese că o doare burta şi că trebuie să meargă la Urgenţe.

 

2 Responses to DUBLĂ SINUCIDERE la Spitalul Judeţean Vâlcea. Două femei s-au aruncat de la etaj

 1. Stanciu Veronica

  Un pacient internat inseamna ca personalul sectiei de la infirmiera pana la doctor raspunde de el .Ori in cazul acesta vad ca personalul era in pauza.In cazul femeii ce nu devenise inca pacienta se poate sa fi avut durere de burta si la urgente fiind tratata cu indiferenta si rapusa de durere si indiferenta cadrelor medicale evident ca a recurs la acest gest suprem .Am sperat ca odata ce noul director isi preia fotoliul lucrurile sa se schimbe in bine insa este acelasi sat fara caini .Pacat de vietile pierdute .

   
 2. Nenea Muican

  OFFFF, domnilor jurnalisti! Chiar ne-ati dat emotii! Am crezut ca e vorba de Tarasenie si Ponoran !

   

Leave a Response