|joi, decembrie 8, 2022
  • Follow Us!

Liberalii de la centru se opun candidaturii lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicu Vâlcea 

gutau

EȘEC AL DEPUTATULUI CRISTIAN BUICAN! Liderul PNL Ludovic Orban, atitudine tranșantă: „Nu cred că este posibilă o candidatură din partea PNL a lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicu Vâlcea!“

Publicația Criterii Naționale a dorit să știe dacă liderii PNL au luat în discuție și ar fi bucuroși ca fostul primar al Râmnicului Mircia Gutău să candideze din partea liberalilor la viitoarele alegeri locale.

Sâmbătă, la conferința de presă susținută la Pitești cu ocazia Consiliului Național al PNL, președinta Alina Gorghiu a părut foarte încurcată atunci când a fost întrebată dacă un om cu popularitatea lui Gutău dar și cu două condamnări penale ar putea fi viitorul primar al PNL la Rm. Vâlcea. Gorghiu a lăsat impresia că nu înțelege despre cine este vorba, ori nu cunoaște situația.

Ludovic Orban a fost însă tranșant. Mai întâi, el a spus că nu crede că Mircia Gutău va putea candida deoarece nu are toate drepturile civile în urma condamnărilor. Când a fost informat că interdicția de a candida a expirat, Orban a afirmat că nu crede că în lumina noilor modificări la statutul PNL, adoptate sâmbătă la Pitești, această candidatură din partea liberalilor va fi posibilă. (criterii.ro)

NR -n Titlul ne aparține

Leave a Response