|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

„Călătorie Muzicală” la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea 

filarmonica valcea

Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea prezintă miercuri, 29 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Lahovari, un concert coral susținut de Corul Academic “EUPHONIA” condus de dirijorul Aurel Poenaru. În concertul, intitulat “Călătorie Muzicală” veți putea asculta piese corale de divertisment din variate arii geografice, într-un veritabil voiaj muzical.

Aurel Poenaru absolvă Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea în 1998. În acelaşi an devine membru al Coralei Euphonia a Filarmonicii  de Stat Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea la partida de tenor. Îşi continuă activitatea artistică în cadrul filarmonicii şi în timpul studenţiei. Absolvent al Facultăţii de Pedagogie Muzicală din cadrul Universităţii Spiru Haret, accede treptele profesionale, activitatea sa artistică diversificându-se: membru fondator al Coralei Episcopale a Ramnicului, membru fondator al Coralei Sf. Mina, membru fondator al trupei Concerto (2011), solist pe scena Filarmonicii şi dirijor al concertelor educative din anul 2010 până în prezent. Debutul în faţa marelui public în calitate de dirijor şi-l face cu un repertoriu de piese religioase intitulat “Auzi Doamne glasul meu” în 2011 la Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul”.  În prezent este dirijorul corului „Euphonia” şi profesor de canto la Şcoala Populară de Artă din Rm. Vâlcea.
Preţul biletului la acest concert este de 20 de lei, iar elevii, pensionarii, studenţii şi şomerii beneficiază de reducere de 50%, respectiv 10 lei.

 

Leave a Response