|vineri, martie 5, 2021
 • Follow Us!

Țiganii unguri terorizează populația din Colonia Nuci și masacrează animalele! 

Maria Chenda

În atenția primarului Ion Matei!

De mai mulți ani locuitorii cartierului Colonie Nuci din Râmnicu Vâlcea au o viață grea din cauza unor vecini impuși cu forța de fostul primar Mircia Gutău. Acesta i-a mutat din cartierul Goranu în Colonia Nuci pe țiganii unguri pripășiți în Râmnic. Înghesuiți în mai multe barăci, câteva sute de țigani certați cu apa caldă și săpunul formează o pată de mizerie în Colonie. Nu au locuri de muncă, se ocupă cu cerșitul, cu comerțul neautorizat, cu furtul. Au otrăvit câinii localnicilor pentru a putea fura din curți. Au adus în zonă cai furați de prin țară pe care îi hrănesc pe terenurile vechilor localnici. În Colonie Nuci se află casa părintească a medicului anestezist Tatiana Dumitrescu care profesează de mulți ani la Paris. Numai că astfel de oameni nu mai pot trăi într-un cartier în care țiganii unguri schingiuiesc animalele. Sute de câini au labele sau capetele tăiate de aceste bestii cu chip uman. Puradeii țiganilor au cuțite cu care taie pe burtă cânii și pisicile, au lațuri folosite pentru a prinde animalele oamenilor pe care apoi le îneacă. Ne-a vizitat la redacție domnișoara Maria Alexandra Chenda: ,, Locuiesc aici de foarte mulți ani. Țiganii ne-au distrus liniștea și ordinea. Fac scandaluri și mizerie, otrăvesc animalele, ne amenință. Poliția este neputincioasă, nu poate face nimic. De ce nu îi scoate primăria din oraș pe acești indivizi care nu fac nimic bun? Uitați am un cățel în brațe pe care în noaptea de 18 iunie l-au bătut până i-au rupt coloana vertebrală. Sunt niște brute care simt satisfacție chinuind animalele. Mie mi-au ucis un câine pe care l-am găsit cu labele și capul tăiat!“

14 Responses to Țiganii unguri terorizează populația din Colonia Nuci și masacrează animalele!

 1. MARIA

  Felicitari Alexandra ca ai avut curaj sa spui ce alti nu au spus de frica tiganilor ne-a distrus domnul Mircea Gutau si domnul Radulescu iau adus in Colonie si iau abandonat nu-i mai intereseaza de ei ,ii intereseaza doar cand vin voturile doar atunki ii cunosc

   
 2. elena

  In in legatura cu caini ai dreptate ni omoara pe ai nostri ca sa poata fura ,copii lor ii macelaresc le scot matele , le dau cu bolovanii in cap pana le turtesc capetele la catei ,iar noi daca ne luam de ei sar pe noi cu rangile sa ne omoare ne sparg geamurile cu bolovani ,am ajuns sa nu mai zicem nimic de frica lor , dar ei au dreptul sa aduka caini dulai de pe sate pe unde umbla ei ca sa ne manance pe noi romanii seara cand venim de la munca si lor nu le mai zike nimeni nimic ,cand au venit hengherii au sarit toti tiganii pe romani sa dea cainii si cand leam zis si lor sa faca acelasi lucru ce noi ni tinem legati dar de unde sunt legati doar atuunci dupa numai sunt . Normal ei au voie cu caini ca cine le mai pazeste carbunii care ii fura de la cet si politia nu le face nimik, noi muncim pentru 600 ron o luna intreaga ei ii fac intr-o ora si dupa se imbata si incep scandalurile si iara politia nu face nimik si tot asa .

   
 3. Legiunea 13

  Ce dracu cauta tiganii unguri la noi in oras? Cine le-a dat baracile alea si pentru ce? Scoateti gunoaiele astea din Rimnic. Adica administratie, inpectori, gardieni, politisti faceti viata amara bestilor astea sa plece d ela noi ca si asa de muncit nu muncesc, taxe nu platesc. Batetii faceti le dosare, arestatii. Pina la urma vor pleca in alta zona unde populatia e mai toleranta! Dati le foc la baracile alea unde colcaie mizeria si promiscuitatea!

   
 4. colonia

  care e diferenta intre tiganii unguri si tiganii romani.

   
 5. andreea

  Cred ca a sosit momentul ca Politia sa demonstreze ca exista-pana acum a fost inexistenta;eu am avut parte de 3 furturi consecutive;am identificat cu ajutorul binevoitorilor autorii,am informat Politia si rezultatul nimic….Poiltia tace-e vorba de incompetenta?…sau asa cum spun toti …ascund din interese multiple hotii? hei,alo,Politia trezeste-te ..se fura..se omoara…iar animalele sunt macelarite de dragul nebuniei pe care voi, cu sprijinul Primariei o tolerati

   
 6. Zelea Codreanu

  Bravo,Legiunea 13!Asta trebuie facut,ce ai zis tu!

   
 7. rusti

  nu inteleg de ce cereti primarului sa-i scoata din oras? autoritatile trebuie sa bage infractorii in inchisoare nu s-ai alunge dintr-o parte in alta, sa aleaga loc curat de furat si maltratat:P nu inteleg ce este asta ” politia este neputincioasa? pentru ce nu renuntati la politie, sa inteleg ca exista oameni platiti ( asa cum or fi, salarii mici, cunoastem situatia) si nu isi fac treaba…desfiintati politia atunci daca este neputincioasa desi banuiesc ca voi va luati amenzi atunci cand incalcati legile. ce tara este asta unde unii fac ce vor???

   
 8. oana

  cu caini poate o rezolvam pana la urma dar ce facem cu saracii CAI ca sunt batuti pana pica jos din picioare ca sa le care lor carbunii care ii fura de la cet si nu se face nimic iar noi daca sunam la politie sa vina sai prinda domnii ne spun ca nu au ce la face , macar sa le dea amenzi iar daca nu le platesc sai scoata in folosul comunitati ca si asa ne mananca capusele de la atat mizerie care o produc ,ca ma gandesc ca daca era un roman imediat amenda si daca nu o platim ne-o baga la impozit ca noi suntem mai prosti noi muncim sa ne luam o casa iar ei fura si nu are nimeni ce le face ca nu au case traiesc pe spinarea noastra .

   
 9. Ralu

  Nu trebuia sa-i dati numele complet !!!!

   
 10. ionut

  gutau a fost un om de traba cu bun tit

   
 11. ionut

  maria.sa sti ca mircia gutau nu te aterminat tu te ai terminat ca gutau a fost de treaba cu tigani din colonia nuci a avut o inima mare gutau .de cat sa dea afara pe drumuri la adat locuinte sa locuiasca hn ele cu ce te preocupa pe tine maria .tu daca ai fi tigaca si saloa un roman de tine nu scovine .esti o cretina si nesitita ca discriminezi si faci diferenta de iei ,eu stiu bne ce este lacolonia nuci si eu sunt ungur ai teles nesitito .voi romani din colonia nuci valoat de ei nu unguri eu cunosc bine.maibine ai grije de obor tau de cat sa te uit la altu hn obor.asta ai vazut tu.

   
 12. gabriela

  Am sa scriu si eu felicitari dar dupa ce se vor lua masuri cu acesti nenorociti. Probabil oamenii de acolo traiesc clipe de cosmar din cauza acestor tigani, vazand cum omoara si chinuie animalele. Politia sa ia masuri cu ei si sa-i bage unde le este locul sa plateasca pentru faptele lor: la inchisoare.

   
 13. Cristi

  Sunt niste gunoaie au terorizat intreaga colonie,ii fura pe oameni,ii badjocoresc,chinuie bietele animale.
  Trebuie facut ceva cu acesti oameni sa nu mai traiasca un calvar din cauza unor tigani care nu valoreaza nici pentru un ban de WC 😆

   
 14. Cristi

  Trimitr-ti mai departe la jurnale,la presedinte sa le amenajeze niste corturi langa olt..sau sa ii omoare😂

   

Leave a Response