Bărbat neidentificat, găsit mort în fața unui magazin din Orlești

marți, 29 aprilie 2014

O persoană decedată a fost descoperită ieri dimineaţă, în faţa unui magazin din comuna vâlceană Orleşti. Potrivit eurovalcea.ro, La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei şi specialist criminalist din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani.
În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că ieri dimineaţă, în jurul orei 7.45, unui bărbat, în vârstă de aproximativ 60 - 70 de ani, aflat în fața unui magazin, i s-a făcut rău motiv pentru care localnicii au intervenit pentru a-l ajuta şi aşeza pe un scaun.

Oamenii au solicitat telefonic un echipaj de ambulanţă, care deplasându-se la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul decedat venea ocazional, prin comuna Orlești, lucrând cu ziua. Se presupune că acesta ar fi fost din Păuşeşti Otăsău.

Victima avea vârsta cuprinsă între 60 - 70 de ani, constituţie astenică înălţimea 1,70 - 1,75, păr alb neîngrijit, era îmbrăcat într-o geacă de fâş de culoare bej, pulover de culoare neagră tricotat, o bluză de culoare gri, pantaloni din stofă de culoare neagră şi o pereche de pantaloni de trening de culoare albastră, fiind încălţat în papuci de culoare albastră.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Drăgăşani în vederea autopsierii, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din Prundeni pentru stabilirea identităţii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe