Declaraţie politică a deputatului USL, Constantin Rădulescu:

miercuri, 6 martie 2013

Declaraţie politică a deputatului USL, Constantin Rădulescu:

Moţiunea PD-L pentru Oltchim, o altă ipocrizie portocalie!

Chiar de la începutul cuvântului meu doresc sa vă prezint o constatare, dar şi o apreciere, zic eu corectă, a demersului PD-L, pentru că moţiunea PD-L nu este altceva decât o ipocrizie portocalie, un praf portocaliu pe care PDL-ul încearcă să ni-l arunce în faţă pentru a ascunde nenorocirile pe care le-a adus acestei ţări guvernarea Boc, Ungureanu PD-L, o guvernare fabrică de dezastre pentru România.

Din nefericire în această perioadă urmărim eforturile care se fac pentru evitarea lichidării perlei industriei chimice româneşti ÔÇô OLTCHIM SA.

Moţiunea depusă de PD-L, nu este una menită să vină în sprijinul Oltchim, dar este însă o mare ipocrizie portocalie cu care din păcate electoratul român a început să se obişnuiască.

Partidul Democrat Liberal nu este partidul care ar avea dreptul să ceară socoteală pentru situaţia în care a ajuns Oltchim Râmnicu Vâlcea, pentru că PD-L este singurul vinovat care a adus dezastrul în cel mai mare combinat chimic al ţării.

Aş putea să evoc aici date financiare, situaţii economice, consemnate inclusiv începând cu anul 2009 şi până în luna mai a anului 2012, dar vreau doar să le reamintesc reprezentanţilor PD-L că de atunci şi până acum au dat busna la Oltchim pentru a face băi de mulţime şi a descărca aici saci cu promisiuni mincinoase.

La Oltchim au venit de fiecare dată când au fost alegeri locale sau generale, alegeri locale parţiale, reprezentanţi ai PD-L în frunte cu însuşi Prim-ministrul Emil Boc, pentru a le promite şi a le spune oamenilor că PD-L are grijă de Oltchim.

Susţin că această moţiune este o ipocrizie, pentru că practic oamenilor li s-au furat voturile în schimbul unor promisiuni mincinoase.

Stau mărturie pentru afirmaţiile mele, declaraţiile fostului Prim-ministru Emil Boc din aprilie 2010, dar şi alte declaraţii ale unor PDL-işti de frunte în toată această perioadă.
Doamnelor şi domnilor, dincolo de bătăliile politice pe care noi le ducem în Parlament ,,repunerea pe picioare a Oltchim,, trebuie să rămână o prioritate a noastră a tuturor, a Parlamentului şi a Guvernul României.

La Râmnicu Vâlcea nu doar Oltchim este în pericol, este în pericol viaţa economică şi socială a întreg judeţului Vâlcea.

Tocmai de aceea, fac apel la Guvernul României, la miniştrii de resort să depună toate eforturile pentru salvarea Oltchim!

Cred de asemenea, că Parlamentul României trebuie să se pronunţe pe viitor în ajutorul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Va multumesc.

Constantin Rădulescu, deputat USL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe