Jurcan, următorul pe lista “decapitărilor” din PDL

joi, 9 august 2012

Jurcan, următorul pe lista “decapitărilor” din PDL

Rezultatele slabe obţinute la alegerile locale din 10 iunie, dar ╚Öi la referendumul pentru demiterea pre╚Öedintelui suspendat Traian Băsescu ar putea determina căderea multor democrat-liberali de la vârful organiza╚øiilor PDL din ╚øară. Printre cei vizaţi de conducerea centrală să-şi piardă funcţia se află şi preşedintele PDL Vâlcea, Dorel Jurcan. Soarta liderului pedelist vâlcean ar putea fi decisă, luni, 13 august, în ╚Öedin╚øa săptămânală a liderilor partidului, în cadrul căreia va continua analizarea rezultatelor slabe obţinute de organizaţiile judeţene atât la alegerile locale, cât şi la referendumul din 29 iulie.

Și alţi lideri PDL din ţară se află în situaţia lui Jurcan. Mihai Stăni╚Öoară ar putea plăti cu pierderea func╚øiei de pre╚Öedinte PDL Mehedin╚øi, după ce jude╚øul său, alături de judeţul Olt, a înregistrat una dintre cele mai mari prezenţe la vot la referendumul pentru demiterea pre╚Öedintelui suspendat Traian Băsescu.

Un alt lider de organiza╚øie PDL care se află pe lista neagră a democrat-liberalilor este ╚Öi pre╚Öedintele PDL Dolj, de asemenea, un jude╚ø cu prezen╚øa mare la referendum ╚Öi cu rezultate slabe la localele din iunie din acest an.

Liderii PDL ar urma să supună dezbaterii în ╚Öedin╚øa de luni ╚Öi activitatea organizaţiilor PDL din Vâlcea, Vrancea, Dâmbovi╚øa şi Constanţa, ceea ce s-ar putea încheia cu mult mai multe schimbări la ╚Öefiile organiza╚øiilor PDL din ╚øară.

Toate aceste modificări ar urma să se producă la numai o săptămână după ce liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a fost schimbat de la şefia organizaţiei din Galaţi, potrivit anun╚øului făcut de pre╚Öedintele PDL Vasile Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe