SEMNIFICAȚIA ZILEI ÔÇô DEȘTEAPT─é-TE, ROMÂNE!

joi, 26 iulie 2012

29 iulie 2012, Ziua Referendumului

SEMNIFICAȚIA ZILEI ÔÇô DEȘTEAPT─é-TE, ROMÂNE!

 Peste 3 zile românii vor fi în faţa unei decizii de care va depinde viitorul lor. Sunt două alternative: fie să continue cu Traian Băsescu preşedinte şi să rişte revenirea PDL la guvernare, fie să intre pe un drum european cu un alt preşedinte.
Întoarcerea sa la Cotroceni ar fi un dezastru pentru ţară. El, Traian Băsescu, a afirmat în mai multe rânduri că vor fi impozitate toate pensiile mari sau mici cu 16%, că va stopa returnarea către pensionari a banilor reţinuţi ilegal la plata contribuţiilor asigurărilor sociale de sănătate. De asemenea, va stopa returnarea sfertului de salarii, va desfiinţa judeţele şi va comasa comunele, conform planului de regionalizare al lui Traian Băsescu şi va continua închiderea şcolilor după ce deja au fost închise peste 1500 de şcoli în timpul guvernării lui Emil Boc.
Din ordinul lui Traian Băsescu s-au împrumutat miliarde de euro care nu au mers spre investiţii şi dezvoltare. Banii au sfârşit în mari tunuri date de clientela politică a PDL.

România a fost furată în aceşti ani cu zecile de miliarde de euro. Adică exact sumele pe care Traian Băsescu le-a împrumutat în numele României, spunând de fiecare dată că banii vor fi folosiţi pentru a proteja ţara de criză. Criza a fost el şi toată camarila portocalie.
Traian Băsescu nu a fost preşedintele românilor. El a fost preşedintele vameşilor hoţi, al lui Blejnar, al ÔÇ£băieţilor deştepţi” care au secătuit Hidroelectrica, a fost preşedintele hoţilor şi corupţilor care se strâng acum în jurul lui să-l protejeze.
Auditurile pe care le-au făcut în ultima lună ministerele au scos la iveală uriaşe fraude la ANRMAP, la Loterie, în vămi, la Fisc, la agenţii şi regii unde s-au descoperit pagube de neînchipuit.
Traian Băsescu este preşedintele care a izolat România şi care azi a făcut ţara de râsul Europei . Este primul preşedinte care şi-a atacat ţara numai şi numai pentru a rămâne în funcţie.
Ce dragoste de ţară are Traian Băsescu, atâta timp cât el a zis nu o dată că România este o ţară de mâna a doua, o ţară de mămicuţe şi bebeluşi, o ţară în care, aşa cum a afirmat cu gura lui, învăţământul românesc scoate numai tâmpiţi!

Măsuri reparatorii luate de Guvernul USL

Guvernul Ponta a demonstrat în cele 2 luni şi jumătate că se ţine de promisiunile pe care le-a făcut: a întregit în primă fază salariile bugetarilor cu 8%, a început să dea înapoi reţinerile ilegale prin impozitarea pensiilor cu 5,5%, a informat deja FMI că Guvernul intenţionează să introducă achitarea TVA la momentul încasării fiecărei facturi, măsură ca o gură de oxigen pentru 92% dintre firmele şi IMM-urile din România.
Tot Guvernul Ponta este hotărât să mai repare încă o monstruozitate a guvernelor pedeliste şi anume să deblocheze angajările în sistemul bugetar până la limita fondurilor de salarii existente.
Prin măsurile de ordin economic se urmăreşte, de asemenea, să fie stimulată crearea de noi locuri de muncă şi atragerea şomerilor-problemă.

Mesajul meu către vâlceni

Duminică, 29 iulie, în ziua Referendumului, sărbătorim şi Ziua Imnului Naţional. Este, deci, o zi istorică, în care avem datoria să ne recâştigăm demnitatea şi să recăpătăm simbolurile şi îndemnurile imnului nostru, ÔÇ£Deşteaptă-te, române”. Primul pas de care va depinde această victorie este ca românii să vină la vot.
Mi-aş dori ca vâlcenii să dea cel mai frumos exemplu de participare masivă la Referendum!
De aceea, îi rog din inimă pe concitadinii mei: dacă ţineţi la viaţa dumneavoastră şi a familiei, dacă ţineţi la reinstaurarea liniştei în ţară, veniţi cu toţii la vot! Sper ca Imnul ÔÇ£Deşteaptă-te, române!” să aibă cu adevărat răsunet în mintea şi sufletul fiecăruia.

Dr.ing. ION CÎLEA

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe