Cea mai bună ofertă de credit “Prima Casă” vine de la BRD

duminică, 10 iunie 2012

Cea mai bună ofertă de credit “Prima Casă” vine de la BRD

Aşa cum şi-a obişnuit an de an clienţii, BRD ÔÇô Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale vine şi în 2012 cu o ofertă promoţională atractivă pentru cei care îşi doresc un credit ┬½ Prima Casă ┬╗.

Astfel, primii 1.000 de clienţi care solicită un credit Prima Casă până pe 15 iulie 2012 vor primi gratuit asigurarea de locuinţă pentru primul an al împrumutului, în ordinea acordării creditelor.

Oferta BRD-Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale în cadrul acestui program cuprinde credite în euro, acordate la cele mai bune dobânzi din piaţă, pe o durată de până la 30 de ani. Avansul este de doar 5% din preţul de achiziţie al locuinţei, iar valoarea maximă poate urca până la 71.250 euro, în funcţie de tipul imobilului finanţat. Fără comision de acordare, de gestiune şi de rambursare anticipată, creditul “Prima Casă” de la BRD propune două variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescătoare, la alegerea clientului.

De exemplu, pentru un credit în valoare de 40.000 EUR, acordat pe o perioadă de 30 de ani, suma lunară de plată este de numai 202 EUR. Dobânda Anuală Efectivă (DAE) oferită de BRD în acest caz este de 4,79%, cel mai bun nivel existent la ora actuală pe piaţă.

În plus faţă de posibilitatea de a finanţa o achiziţie imobiliară în programul ┬½ Prima Casă ┬╗, BRD le oferă clienţilor interesaţi şi consultanţă gratuită pentru identificarea celei mai potrivite soluţii de finanţare. Clienţii pot găsi informatii complete si sfaturile de care au nevoie atât în agenţiile BRD, la consilierii de clientelă, cât şi cu ajutorul serviciului dedicat ┬½Vocalis Prima Casă ┬╗, la numărul de telefon 0800 804 804 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom), accesibil de luni până duminică între orele 08:00-22:00. Prin acest serviciu, clienţii pot solicita documentaţia necesară întocmirii dosarului de credit şi analiza de preacceptare a creditelor Prima Casă prin telefon, obţinând pe loc răspuns la solicitarea lor de credit. De asemenea, serviciul facilitează stabilirea întâlnirilor cu consilierii de clientelă dedicaţi din agenţiile BRD.

În plus, 24 de ore din 24, cei interesaţi pot obţine informaţii despre Programul Prima Casă şi pot direcţiona cererile de informaţii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct la adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe