Conducerea liberalilor a promis că-l va exclude din partid pe Cristian Iliescu

duminică, 2 octombrie 2011

• Dacă justiţia îl va găsi vinovat,

Conducerea liberalilor a promis că-l va exclude din partid pe Cristian Iliescu

După cum s-a mai consemnat, săptămâna trecută, în faţa Liceului de Artă din Râmnicu Vâlcea, Cristian Iliescu, membru în conducerea PNL Vâlcea, l-a agresat şi l-a ameninţat pe directorul Ziarului de Vâlcea, Tiberiu Pîrnău. Pentru a afla care este poziţia oficială a conducerii PNL în acest caz, am întrebat doi membri marcanţi ai acestui partid să-şi exprime o opinie vizavi de huliganismul lui Cristian Iliescu.

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea: „Am aflat şi eu de un incident care a avut loc între un coleg de-al nostru şi directorul Ziarului de Vâlcea. Evident că, dacă colegul nostru a încălcat statutul partidului sau codul etic al partidului, acesta va fi sancţionat. Deocamdată, noi nu putem să facem decât să cercetăm cazul. Probabil că partea vătămată se va adresa justiţiei, pentru că numai justiţia va hotărî dacă colegul nostru este cel vinovat. Evident, dacă acest lucru se va întâmpla, vom lua toate măsurile statutare care se impun într-o astfel de situaţie".

Alina Gorghiu, deputat PNL în Colegiul 22 Bucureşti: „Pot să vă dau un răspuns de principiu. Eu cred că orice act de justiţie paralelă trebuie condamnat, dar şi ca avocat, vă pot spune că n-am să mă pronunţ înainte să se pronunţe organele abilitate. În cazul în care, aşa cum spunea domnul preşedinte al PNL Vâlcea, a fost un act de justiţie paralelă, de făcut dreptate cu pumnul, cu siguranţă că nimeni nu va ezita să ia toate măsurile, aici la nivel local, de sancţionare şi de excludere a persoanei în cauză. Dar nu cred că pe această speţă noi trebuie să ne pronunţăm, ci numai justiţia în contextul în care s-a făcut deja o plângere penală. Presupun că foarte repede vom avea şi concluziile acestei anchete".

(P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe