Sparle si soparle

miercuri, 13 iulie 2011

Sparle si soparle

• O veste bună pentru vâlceni a venit de la Guvern: miercuri a fost adoptat proiectul de hotărâre privind transmiterea imobilului „Arenele Traian" din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Educaţiei, în domeniul public şi în administrarea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea. Iniţiativa i-a aparţinut încă de acum doi ani fostului primar Mircia Gutău, însă birocraţii de la Guvern şi de la Ministerul Educaţiei i-au pus piedici şi au „uitat" de hârtii prin tot felul de sertare. Iată că acum situaţia s-a deblocat şi actualul primar Romeo Rădulescu poate trece urgent la reabilitarea şi modernizarea bazelor sportive de la „Arenele Traian" în vederea redării lor vâlcenilor.

• Potrivit presei centrale, incendiul de la Pensiunea „Ciobănelu" din Malaia ar fi fost opera unor cămătari, cărora proprietarul Răzvan Ciobanu le datora bani. Tot din cauza datoriilor, Răzvan Ciobanu a rămas fără un apartament în Bucureşti şi două maşini de lux. După acest episod, Răzvan Ciobanu s-a ascuns timp de aproape doi ani, până la începutul lui 2011, când, în cadrul unui interviu, a povestit despre coşmarul prin care a trecut şi a anunţat că va reveni în lumea modei.

• De teama de a nu fi demis de acţionari, directorul de la Oltchim, Constantin Roibu, refuză să mai ţină şedinţe AGA. În legea societăţilor comerciale se prevede foarte clar că şedinţele AGA trebuie să se întrunească cel puţin o dată pe trimestru, însă în cele peste şase luni din acest an s-a ţinut... doar o şedinţă a acţionarilor. Roibu şi-a făcut un calcul rece: dacă va convoca o nouă şedinţă AGA există riscul ca PCC să ceară din nou revocarea sa din funcţie, fapt ce poate deveni realitate în condiţiile în care PCC şi Carlson deţin circa 33% din acţiuni, iar Ministerul Economiei (acţionarul majoritar) dă de înţeles că vrea să scape de directorul Roibu.

• În presa locală, a apărut recent o „informaţie" aiuritoare: cum că ministrul Valentin Iliescu ar fi spus că Romulus Bulacu va trece la PSD şi va candida în locul lui Laurenţiu Coca pentru Senat. Nimic mai fals! „N-am vrut să comentez. Totul este doar o năzbâtie a lui Valentin Iliescu. E total neadevărat ceea ce s-a spus despre mine. Mai mult nu am ce să spun", a replicat Romulus Bulacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe