Deputatul Samoil Vîlcu a fost prezent în şase comune din Vâlcea

duminică, 24 iulie 2011

Deputatul Samoil Vîlcu a fost prezent în şase comune din Vâlcea

Deputatul democrat-liberal Samoil Vîlcu a continuat şi în ultima săptămână deplasările în teritoriu, conform programului stabilit pentru această vacanţă parlamentară. Deputatul vâlcean, ales în Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea a fost prezent în Târgul anual de la Titeşti, organizat de ziua Sfântului Ilie. Deplasările în teritoriu au continuat pentru deputatul Samoil Vîlcu şi în localităţile: Galicea, Olanu, Drăgoeşti, Lungeşti, Ştefăneşti unde a avut o serie de întrevederi cu primarii localităţilor respective.
„Am dorit să discut cu primarii despre proiectele de modernizare ale infrastructurii de drumuri, alimentare cu apă şi canalizare.Nu mă interesează apartenenţa politică a şefilor administraţiilor locale. Mă preocupă ca parlamentar toate investiţiile, dezvoltarea acestor putând duce la îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei judeţului Vâlcea.

Referitor la proiecte aş dori să spun că deranjant este uneori modul în care unii îşi arogă merite pe care nu le au. De exemplu, proiectul de reabilitare a drumului judeţean Ioneşti-Olanu-limită judeţul Olt care include şi construcţia a două poduri nu aparţine actualului preşedinte al CJ Vâlcea. Dumnealui ar trebui să spună că acest proiect este dinainte de 2008 şi a fost semnat personal, la Vâlcea de doamna ministru Elena Udrea. Anterior acestuia ne-am respectat angajamentele şi am realizat tot prin POR, drumul judeţean Bălceşti-Goruneşti şi urmează Mădulari-Şuşani şi Horezu-Vaideeni-limită judeţul Gorj. Sunt proiecte regionale, aprobate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Realizarea unor proiecte de anvergură nu poate să presupună efortul unei singure persoane, aşa cum doar un om care şi-a pierdut simţul modestiei poate să spună. Eforturile în aceste cazuri sunt ale unei întregi echipe de oameni care muncesc ca proiectele să devină viabile. Acestora trebuie să le apreciem eforturile", a declarat parlamentarul PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe