Sunaţi la 0800.809.809 şi puteţi fi primar pentru o zi!

duminică, 5 iunie 2011

• Primarul Romeo Rădulescu către râmniceni:

Sunaţi la 0800.809.809 şi puteţi fi primar pentru o zi!

Locuitorii Râmnicului care doresc să fie primari pentru o zi ai municipiului se pot înscrie prin intermediul liniei telefonice gratuite puse la dispoziţie de administraţia locală. Astfel, apelând gratuit numărul 0800809809 şi furnizând numele complet, un număr de telefon la care să poată fi contactaţi şi adresa orice râmnicean are şansa să fie şef al oraşului pentru o zi. Datele personale ale participanţilor nu vor fi făcute publice.

„ Prin aceste întâlniri publice, ce au loc ca urmare a campaniei „Fii primar al Râmnicului pentru o zi!" vreau să văd oamenii venind cu propuneri concrete de modernizare a oraşului. Le mulţumesc primilor doi râmniceni care mi-au fost alături în prima zi de desfăşurare a acestei acţiuni, pe data de 8 iunie urmând să am din nou şansa să arăt altor cetăţeni ce presupune să administrezi un oraş.

Şi pentru a demonstra încă o dată că îmi doresc un dialog deschis cu toţi cetăţenii, pentru a elimina orice comentariu legat de modul în care sunt aleşi cei care devin primari pentru o zi am decis ca înscrierile să se facă prin linia telefonică gratuită a Primăriei, prin telverde. Bineînţeles că vor putea în continuare să participe şi cei care îmi solicită acest lucru la întâlnirile cu cetăţenii aşa cum de altfel am şi procedat până acum.
Lansez această invitaţie şi reprezentanţilor presei locale care ar dori să vadă ce presupune această funcţie, deşi foarte mulţi jurnalişti vâlceni cunosc deja acest lucru, sunt la curent cu toate activităţile Primăriei Râmnicului.

Îmi doresc să ştiu de la cât mai mulţi cetăţeni ai municipiului ce putem face noi ca administraţie locală pentru a avea un oraş cât mai frumos, curat, modern , dar şi cum să comunicăm mai bine cu oamenii. Sper ca rezultatul acestor întâlniri să se concretizeze în proiecte care să ajute comunitatea locală din Râmnicu Vâlcea şi să crească gradul de implicare activă al cetăţenilor la luarea deciziilor care-i privesc" este de părere primarul Râmnicului Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe