Sparle si soparle

miercuri, 18 mai 2011

Sparle si soparle

• Tot mai mulţi muncitori de la întreprinderea Oltchim au ajuns să-l considere pe liderul de sindicat Mihai Diculoiu un adevărat „satrap", un om care se întoarce împotriva propriilor membri de sindicat. În loc să apere drepturile şi interesele sindicaliştilor din combinatul chimic, Diculoiu dovedeşte că este pe mână cu conducerea Oltchim şi acceptă să fie marioneta directorilor din întreprindere. Am fi închis ochii la acest fapt dacă zilele trecute n-am fi aflat că Mihai Diculoiu a primit mai mulţi „arginţi" ca să păstreze tăcerea în Oltchim: o parte din vânzările de produse de la combinat se derulează prin intermediul firmelor, care-i sunt „apropiate" liderului sindical. Ca bonus, Mihai Diculoiu, dar şi alţi membri din conducerea Sindicatului Liber Oltchim, au primit drept recompensă din partea managerilor întreprinderii.... locuinţe în Căminul Oltchim din cartierul Traian, cu toate că aceştia deţineau deja apartamente şi vile în proprietate. Vom studia cazul mai atent!

• Spre ruşinea şi spre hazul tuturor, iată ce a scris recent Academia Caţavencu (fie-i ţărâna uşoară!): „Un cunoscut etnograf român a descoperit că absolut toate localitățile din Vâlcea au nume cu substrat sexual (Măciuca, Mădulari, Laloșu, Curveț, Neagra, Spălău etc.). Mai mult, chiar numele județului complet lipsit de pudoare, «Vâlcea», însemnând, conform DEX, «Vale îngustă și puțin adâncă, cu fundul aproape plat»".

• Absolut penibilă prestaţia liderului PRM, Corneliu „Valium" Tudor, faţă de cârciumarul Ion Nuică. După ce în urmă cu aproape un an a lătrat şi a aruncat cu noroi în Ion Nuică, VC Tudor s-a schimbat acum cu 180 de grade şi a anunţat triumfător următoarele: „Analizând situaţia din Filiala Judeţeană a PRM Vâlcea, Biroul Permanent al Partidului România Mare a hotărât în şedinţa din data de 16 mai a.c., numirea în funcţia de preşedinte interimar a domnului Ion Nuică, care va lua toate măsurile necesare pentru buna desfăşurare a activităţii Filialei". Punem şi noi următoarele întrebări: ce s-a întâmplat cu decizia de numire a lui Marin Popescu şi câte sute de mici şi baterii de vin a dus Ion Nuică la sediul PRM pentru a recâştiga încrederea lui Vadim???

• PDL Dolj îşi bagă nasul în „treburile" interne ale Primăriei Râmnicu Vâlcea. ONG-ul „Dimanche" din Craiova, condus de regizorul „inversist" Alexandru Boureanu şi de ziarista „francofonă" şi portocalie la suflet, „madam" Marina Andronache, a fost „paraşutat" la Râmnicu Vâlcea prin maxima bunăvoinţă (dezinteresată bineînţeles!) a primarului PDL, Romeo Rădulescu. ONG-ul acesta cu doi membri a ajuns tam-nesam sa administreze un buget de 30.000 euro (bani de la sponsorii tradiţionali ai Primăriei Râmnicului) pentru un pompos Festival al Muzicii, organizat la sfârşitul acestei săptămâni în municipiu cu ocazia sărbătoririi a 623 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Râmnicu Vâlcea. Vom reveni...

• Consilierul primarului Rãdulescu, un anume domn Tomovici, aleargã ca musca fãrã cap prin Primãria Râmnicului. Bãiatul acesta, un visãtor veritabil, prieten la cataramã „din copilãrie" cu primarul, habar nu are ceea ce înseamnã administraţia publicã localã. Staţi de vorbã cu el douã minute şi vã veţi convinge de acest adevãr!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe