Reţea de droguri cu ramificaţii în Vâlcea, destructurată

duminică, 8 mai 2011

Reţea de droguri cu ramificaţii în Vâlcea, destructurată

O reţea specializată în traficul de droguri de mare risc, condusă de un cetăţean olandez, a fost destructurată în urma unei acţiuni a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, coordonată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Patru dintre membrii grupării infracţionale care acţiona în judeţele Argeş, Vâlcea şi Arad, au fost prinşi şi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv.

În ziua de 4 mai au fost identificaţi şi prinşi în flagrant, pe raza municipiului Târgovişte, N. N., de 30 de ani, N.G., de 28 de ani şi L.N., de 20 de ani, toţi din comuna Raciu, judeţul Dâmboviţa, în timp ce ofereau spre vânzare 5.000 de comprimate de amfetamină, contra sumei de 2.500 de euro. Cu ocazia controlului amănunţit asupra autoturismului suspecţilor, au mai fost găsite alte 2.192 comprimate de amfetamină. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că drogurile au fost procurate de cei trei suspecţi de la un bărbat de 43 de ani din Râmnicu Vâlcea, care a fost ulterior identificat şi reţinut într-o benzinărie din Arad, în timp ce aştepta să primească o parte din banii obţinuţi din vânzarea drogurilor.

Din investigaţiile efectuate de poliţiştii de la BCCO Piteşti a reieşit că suspecţii reţinuţi făceau parte dintr-o grupare ce se ocupa cu traficul internaţional de droguri pe ruta Olanda - România, coordonată de un cetăţean olandez. Cei patru au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc, cercetările în acest caz continuând pentru identificarea tuturor membrilor reţelei şi probarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe